Η Τζένιφερ Ανιστον με δερμάτινο φόρεμα αλά catwoman [εικόνες] | 0 bovary.gr
Η Τζένιφερ Ανιστον με δερμάτινο φόρεμα αλά catwoman [εικόνες] | 0 bovary.gr
05|04|2017 12:25
SHARE
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΕΞΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Η Τζένιφερ Ανιστον με δερμάτινο φόρεμα αλά catwoman [εικόνες]


Αποφάσισε συνοδεύσει τον άνδρα της στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, The Leftovers, στο Λος Άντελες και αβίαστα συγκέντρωσε πάλι όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η 45χρονη ηθοποιός δεν δυσκολεύτηκε πολύ για να πετύχει αυτή την sexy chic εμφάνιση που λίγο- πολύ θα ζήλευε και μία 20αρα.

Έχοντας επιλέξει ένα one of a kind δερμάτινο κολλητό φόρεμα του οίκου Μπράντον Μαξγουέλ, το οποίο άφηνε ακάλυπτο τον ένα της ώμο, η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρα strappy ψηλοτάκουνα και χρυσά μίνιμαλ κοσμήματα, ενώ τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα και το μακιγιάζ της φυσικό.

Η Άνιστον άλλωστε είχε όλα τα φόντα για να φορέσει την συγκεκριμένη δημιουργία. Η αψεγάδιαστη, νεανική επιδερμίδα της, το γυμνασμένο καλλίγραμμο κορμί της και οι γεμάτες αυτοπεποίθηση πόζες της στον φακό είχαν ως αποτέλεσμα να μην αφήσει το φόρεμα να την «καπελώσει», αλλά το αντίθετο.

 

Βέβαια πέρα από την σέξι παρουσία της, ασχολίαστο δεν έμεινε και το πόσο αγαπημένο ήταν το ζευγάρι στην πρεμιέρα, με τον Τζάστιν Θερού να αναφέρει πως ήταν ο πρώτος που βρήκε υπέροχη την στιλιστική επιλογή της γυναίκα τους.

Φωτογραφία: ΑP