SHUTTERSTOCK
SHUTTERSTOCK
22|04|2017 18:00
SHARE
ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Η Εύα Λονγκόρια με μπικίνι σε παραλία στη Χαβάη -Υπέροχο κορμί στα 42 [εικόνες]


Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Εύα Λονγκόρια στη Χαβάη κατά τη διάρκεια των διακοπών της με το σύζυγο της Χοσέ Μπαστόν.

Εμφανώς μαυρισμένη, η εκθαμβωτική ηθοποιός φόρεσε πράσινο μπράλετ μπικίνι  με χρυσές λεπτομέρειες, γυαλιά ηλίου τύπου «καθρέφτης» και καπέλο και απέδειξε σε όλους ότι δεν χρειάζεται κανένα ρετούς, αφού εξακολουθεί να διατηρεί μια γυμνασμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα και στα 42 της, την οποία θα ζήλευαν οι περισσότερες γυναίκες.

Λίγες ημέρες πριν, η Λονγκόρια αποφάσισε να διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης, επιστρατεύοντας το χιούμορ  της, αφού όπως είπε στους θαυμαστές της στα σόσιαλ μίντια και συγκεκριμένα μέσα από την εφαρμογή του snapchat:

«Είδα κάποιες φωτογραφίες μου πάνω σε σκάφος όπου ήμουν χοντρή. Πρέπει να σας πω όμως ότι το μόνο που έκανα ήταν, ότι έφαγα τυρί. Ολοι λένε πως είμαι έγκυος, αλλά αυτό δεν ισχύει. Απλά είχα μια δυσανεξία στη λακτόζη. Επρεπε να το μοιραστώ αυτό μαζί σας γιατί όλη μου η οικογένεια με καλεί για να με ρωτήσει, αν είμαι έγκυος. Πράγματι έμοιαζα με έγκυο αλλά έφταιγε μόνο το τυρί».