Φωτογραφία: Billy Farrell/BFAnyc.com
Φωτογραφία: Billy Farrell/BFAnyc.com
ΜΕ ΟΛΟΧΡΥΣΟ ΦΟΡΕΜΑ

Oταν η Ιβάνκα Τραμπ είχε εμφανιστεί ως guest star στο Gossip Girl μαζί με τον άντρα της


Μπορεί να γνωρίζουμε πολλά για το παρελθόν της, όπως το ότι έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ότι έτρεχε την δική της σειρά ρούχων, καθώς και ότι είχε την δική της θέση στις επιχειρήσεις του πατέρα της, πριν γίνει σύμβουλος στον Λευκό Οίκο... αλλά αυτό μας είχε διαφύγει.

Κι όμως, πέρα από όλα αυτά, η Ιβάνκα Τραμπ είχε εμφανιστεί ως guest star μαζί με τον άνδρα της στην δημοφιλή αμερικάνικη σειρά Gossip Girl.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ Κούσνερ έπαιζαν ουσιαστικά τους εαυτούς τους, καθώς είχαν κρατήσει τα ονόματά τους και ήταν κι εκεί παντρεμένοι.

Η Ιβάνκα φορώντας ένα ολόχρυσο φόρεμα και έχοντας τα μαλλιά της ένα χαλαρό σινιόν δεν είχε μιλήσει καν στη σειρά, καθώς βρισκόταν μόνο σε ένα πλάνο, όπου απλά χαμογελούσε.

Αυτό βέβαια φαίνεται πως ήταν αρκετό για τους χρήστες του διαδικτυακού ιστότοπου Buzzfeed, οι οποίοι θυμήθηκαν και δημοσίευσαν το σχετικό απόσπασμα.

Μάλιστα, η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ είχε μιλήσει το 2010 για το ντεμπούτο που είχε κάνει με τον άντρα της στην μικρή οθόνη.

«Γυρίσαμε το επεισόδιο όταν είχαμε την πρώτη μας γαμήλια επέτειο. Διασκεδάσαμε τόσο στα γυρίσματα, παρ΄όλο που ουσιαστικά δεν είχαμε κάποιον ρόλο, αλλά ήμασταν οι εαυτοί μας» είχε αναφέρει η ίδια στο In Style, σημειώνοντας τότε πως ήταν μεγάλη φαν του Gossip Girl και πως τρελαινόταν για το στιλ των δύο πρωταγωνιστριών».

Πάντως, η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται πως έκανε την καλύτερη επιλογή, μιας και η σειρά Gossip Girl έδειχνε ουσιαστικά τις χλιδάτες ζωές δύο πάμπλουτων κοριτσιών που έμεναν στο Μανχάταν, σενάριο που θύμιζε πολύ την δική της ζωή, πριν την μετάβαση στον Λευκό Οίκο.