Αννα Γουίντουρ: «Δεν είμαι η σιδηρά κυρία της μόδας» | 0 bovary.gr
Αννα Γουίντουρ: «Δεν είμαι η σιδηρά κυρία της μόδας» | 0 bovary.gr
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ BOF

Αννα Γουίντουρ: «Δεν είμαι η σιδηρά κυρία της μόδας»


Μπορεί να λένε ότι είναι αυστηρή και άκαμπτη αλλά την έχουμε δει και να χαμογελάει, ότι δεν τρώει γλυκά, αλλά είχε τσιμπήσει λίγο από ένα σοκολατένιο κέικ σε μία επίσημη εκδήλωση. Τελικά, η Αννα Γουίντουρ είναι το «αφεντικό» στην βιομηχανία που λέγεται μόδα;

Γύρω από το όνομα της Άννας Γουίντουρ λέγονται πολλά αλλά ένα δεν έχει αμφισβητηθεί... ότι είναι η σιδηρά κυρία της μόδας και ότι εκείνη παίρνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις στον χώρο.
 

Και ενώ, λοιπόν, εκδοτικοί οίκοι, σχεδιαστές, στιλίστες και αρθρογράφοι πίνουν νερό στο όνομα της Γουίντουρ, η οποία αντικειμενικά δεν έχει πλέον να αποδείξει τίποτα σε κανένα, μία συνέντευξή της έρχεται να απομυθοποιήσει κάπως την εικόνα της. Συγκεκριμένα, η αρχισυντάκτρια της Αμερικάνικης Vogue έδωσε συνέντευξη στο Business of Fashion και μίλησε για την συναρπαστική ζωή του να είσαι αρχισυντάκτης.

Η ίδια μάλιστα, είπε την άποψη της για την πολιτική, το street style, τους σχεδιαστές και πολλά ακόμη, αλλά όλοι σταθήκαμε κυρίως σε μία της απάντηση.

Η Γουίντουρ, λοιπόν, έδωσε μία ανατρεπτική απάντηση στον δημοσιογράφο όταν εκείνος την ρώτησε πως αντιδρά εκείνη όταν ακούει τους άλλους να λένε ότι είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στην βιομηχανία της μόδας αυτή την στιγμή και πως οι περισσότεροι κάνουν ότι πει αυτή (τολμηρή ερώτηση).

«Απλά κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι. Αγαπώ την δουλειά μου, αγαπώ τα πάντα σε αυτήν. Αγαπώ, επίσης, τις επιπλέον υποχρεώσεις που έχω ως καλλιτεχνικός διευθυντής και με συναρπάζει η δημοσιογραφία.

Ειλικρινά, λοιπόν, χωρίς να φανεί πως το λέω επίτηδες, δεν σκέφτομαι την δύναμη και τι εκείνη σου δίνει. Αλήθεια δηλαδή ποια είναι τα πραγματικά ωφέλη του να έχεις δύναμη; Ένα καλό τραπέζι σε ένα εστιατόριο; Εγώ απλώς προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την θέση μου για να βοηθήσω τους άλλους και τον χώρο», ανέφερε η ίδια... δίνοντας έτσι μία πολύ προσγειωμένη απάντηση που η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε.

Φωτογραφίες: ΑP