apimages
apimages
27|04|2017 19:00
SHARE
GUEST LIST

Μεγάλη ανατροπή στη λίστα γάμου της Πίπα Μίντλετον μετά από οδηγία της εκκλησίας


Η αδελφή της Δούκισσας του Cambridge ετοιμάζεται πυρετωδώς να παντρευτεί τον πολυεκατομμυριούχο Τζέιμς Μάθιου στις 20 Μαΐου και αυτός αναμένεται να είναι ο γάμος της χρονιάς.

Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ναό του Αγίου Μάρκου στο Ενγκελφιλντ, ένα όμορφο ξωκλήσι που χρονολογείται από το 1190, όπου την Πίπα Μίντλετον θα συνοδεύσει ο πατέρας της Μάικλ Μίντλετον.

Κι ενώ όλοι κάνουν λόγο για ένα πολύ λαμπερό γεγονός με πολλούς καλεσμένους, η λίστα τους, σύμφωνα με την The Telegraph, φαίνεται ότι μπορεί να αυξηθεί και να περιλαμβάνει μέσα και το δικό σου όνομα!

Τι ακριβώς εννοούμε;

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Εκκλησίας της Αγγλίας, ένας γάμος αποτελεί δημόσια τελετή στην οποία τουλάχιστον οι ενορίτες δικαιούνται να παρευρίσκονται. Αυτό σημαίνει, πως όλοι οι ενορίτες της εκκλησίας του Αγίου Μάρκου μπορούν να δώσουν το «παρών», αρκεί, όπως λέει το έγγραφο «να υπάρχει διαθέσιμος χώρος τόσο για όσους κάθονται, όσο και για όσους στέκονται όρθιοι, εκτός κι αν προκύψει πραγματικό ζήτημα ασφαλείας».

apimages
apimages

Το γεγονός αυτό φαίνεται να ανατρέπει τα σχέδια της Πίπα Μίντλετον και δίνει την ευκαιρία στους ντόπιους να παρακολουθήσουν από κοντά τη γαμήλια τελετή και να βρεθούν ανάμεσα σε πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας!

Να θυμίσουμε, ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Evening Standart» πρωταγωνιστικό ρόλο στον αριστοκρατικό γάμο θα έχουν η Σάρλοτ και ο Τζόρτζ, τα ανιψάκια της Πίπα Μίντλετον, αφού θα είναι ντυμένα παρανυφάκια.

Μετά το τέλος της τελετής, οι καλεσμένοι θα βρεθούν στο αρχοντικό γεωργιανού τύπου που αγόρασαν οι Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον το 2012, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση επτά μιλίων και διαθέτει αρκετό χώρο μέσα και έξω, αν και το δείπνο αναμένεται να γίνει κάτω από μία μεγάλη σκηνή.