Φωτογραφία: ΑP
Φωτογραφία: ΑP
ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΒΡΑΔΙΑ

Η Γκουίνεθ Πάλτρoου αθέτησε το λόγο της και εμφανίστηκε στο Μet Gala τέσσερα χρόνια μετά


Νέα πρόσωπα, φρέσκες στιλιστικές ιδέες και πολύ... διαφάνεια είχε φέτος το μεγαλύτερο event της μόδας στον κόσμο, με τα διεθνή μέσα να μην σταματούν να μιλούν για την οικογένεια Καρντάσιαν, τις Χαντίντ, την Ριάνα, την Μπλέικ Λάιβλι και άλλες πολλές.Ωστόσο, αυτό που δεν συζητήθηκε καθόλου (μα καθόλου) ήταν το come back της Γκούινεθ Πάλτροου, η οποία ενώ είχε πει πως δεν θα πήγαινε ξανά στο Met Gala, εμφανίστηκε μετά από τρία χρόνια.

Και τι κι αν  φορούσε μία σέξι ροζ δημιουργία (χωρίς το πάνω εσώρουχο) που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και έκανε την επιδερμίδα της να λάμπει ακόμη περισσότερο, η ίδια πέρασε εντελώς απαρατήρητη, καθώς πολλοί όχι μόνο δεν σχολίασαν τι φόρεσε, αλλά δεν ανέφεραν καν ότι βρέθηκε εκεί.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν είναι από τις διάσημες που κάνουν επιπόλαιες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από τον Τύπο για τις σέξι και σικάτες επιλογές της.

(Μet Gala 2017)

Ωστόσο μία συνέντευξη το 2013, στην οποία ουσιαστικά έκραζε την εκδήλωση, δεν ξεχάστηκε τόσο εύκολα όσο η ίδια νόμιζε, με αποτέλεσμα να βγουν όλα όσα είχε πει στην φόρα.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός είχε παρευρεθεί ξανά στο μεγάλο event το 2013, φορώντας τότε μία ροζ τουαλέτα με διαφάνεια (ενώ η θεματική της εκδήλωσης ήταν το punk στιλ).

(Met Gala το 2013)

Μετά το τέλος του show, η ίδια είχε πει στεγνά «Δεν πρόκειται να ξαναπάω... ήταν νερόβραστο. Είχε πάρα πολύ κόσμο και δεν το διασκέδασα καθόλου».

Κι ενώ τα περισσότερα περιοδικά είχαν χαρακτηρίσει ως ατυχή την επιλογή της, η Πάλτροου δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σε συνέντευξη της λίγες μέρες μετά περιέγραψε με όχι και τόσο κομψό τρόπο το πως πέρασε.

«Θέλετε να είμαι ειλικρινής; Ήταν χάλια. Όλοι νομίζουν ότι είναι το καλύτερο πάρτι στον κόσμο και εσύ λες στον εαυτό σου «Ω θεέ μου, όλα θα είναι τέλεια και θα δεις τόσους γνωστούς σου» και εν τέλει έχει τόση ζέστη και τόσο κόσμο και ο καθένας σε σπρώχνει... που δεν είναι ωραία», είχε αναφέρει η ίδια λέγοντας πως και το dress code ήταν και τελείως έξω από τα νερά της.

(Μet Gala 2012)

Μάλιστα, η ίδια δεν είχε σταματήσει εκεί, καθώς είχε πει και για τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος τραγουδούσε εκείνη την βραδιά.

«Ήταν τόσο νευριασμένος που πέταξε το μικρόφωνο κάτω και έφυγε. Ήταν ένα δράμα», είχε αποκαλύψει στο Us Weekly.

(Met Gala 2011)

Από τότε, λοιπόν, μέχρι χτες, η ίδια δεν είχε εμφανιστεί ξανά στο event, ενώ κάθε χρόνο ενώ όλοι ανέβαζαν στα social media στιγμιότυπα από το πάρτι, εκείνη προτιμούσε να ονομάζει ως Met Gala τις ώρες που περνούσε με τα παιδιά της.

Βέβαια δεν είναι τυχαίο πως η Πάλτροου ήρθε στα Met Gala λίγες μέρες αφ΄ ότου ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει γυναικείο περιοδικό με την Άννα Γουίντουρ. Ίσως, λοιπόν, η ίδια εν τέλει να μην μετάνιωσε όλα όσα είχε πει και να μην το έκανε και φέτος με την «καλή της την καρδιά», αλλά να πήγε έχοντας πάντα στο μυαλό της το κλασικό «ρητό»... Bussiness is bussiness!

Φωτογραφίες: ΑP