shutterstock
shutterstock
YES I DO!

Η Κιάρα Φεράνι παντρεύεται -Η ρομαντική πρόταση γάμου επί σκηνής


Η Blonde Salad, μια από τις διασημότερες, πιο επιτυχημένες, όμορφες και ταλαντούχες μπλόγκερς στο χώρο της μόδας γιόρτασε τα 30α γενέθλια της στο Μιλάνο και δέχτηκε το καλύτερο δώρο, που θα μπορούσε να φανταστεί κάθε γυναίκα!

Ο Ιταλός ράπερ Φεντέζ τραγουδούσε στη σκηνή της κατάμεστης Arena της Βερόνα την ημέρα των γενεθλίων της Κιάρα Φεράνι και εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα για να επισημοποίησει τη σχέση τους που μετρά μόλις ένα χρόνο.

Μπροστά στους χιλιάδες παρευρισκομένους και ενώ η Φεράνι βρισκόταν επάνω στη σκηνή, στο video wall άρχισαν να εμφανίζονται φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές ευτυχίας του ζευγαριού.

Οταν ο Φεντέζ τελείωσε το τραγούδι του, έβγαλε από την τσέπη του ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, γονάτισε σαν αληθινός ιππότης και έκανε πρόταση γάμου στην καλή του.

Εκείνη γεμάτη συγκίνηση και ενθουσιασμό είπε το «ναι», τον αγκάλιασε και τον φίλησε με πάθος, κάνοντας το συναυλιακό χώρο να γεμίσει με φλας κινητών που κατέγραφαν την κινηματογραφική πρόταση γάμου.

Μετά, οι δυο τους μαζί με παρέα φίλων, βρέθηκαν στη στη Βενετία όπου όλοι γιόρτασαν τόσο τα γενέθλια της διάσημης fashion μπλόγκερ, όσο και τον αρραβώνα με την ίδια την να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Η αδερφή της, η Βαλεντίνα Φεράνι, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί κι εκείνη τις στιγμές ευτυχίας κι έτσι έκανε το δικό της instagram story με την μελλόνυμφη και το μόνοπετρο, γράφοντας "Χρόνια πολλά και συγχαρητήρια στη μέλλουσα νύφη".

Το ίδιο χαρούμενος φάνηκε να είναι με αυτήν την εξέλιξη και ο πρώην σύντροφος της Κιάρα Φεράνι και συνεργάτης της Ρικάρντο Ποτσόλι, ο οποίος κατέγραψε κι ανέβασε την ευτυχισμένη σκηνή στο insta story του!

Δείτε τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες: