apimages
apimages
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Η Amy Winehouse στα 19 της -Σπάνιες φωτογραφίες


Ο καταξιωμένος φωτογράφος Τσάρλς Μοριάρτι μοιράζεται τις σπάνιες φωτογραφίες της σταρ.

Το έτος 2003, όταν του ζητήθηκε να τραβήξει τις φωτογραφίες της τότε άγνωστης 19χρονης  Amy Winehouse για το πρώτο της άλμπουμ «Frank», εκείνος δεν γνώριζε ότι το μέλλον της νεαρής επρόκειτο να είναι λαμπρό, αφού εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, παρόλα αυτά η συνεργασία τους κατέληξε σε μια στενή φιλία που κράτησε δύο χρόνια, μέχρι τη στιγμή που εκείνος αποφάσισε να μετακοιμίσει στην πατρίδα του, την Ιρλανδία.

Πέρυσι και με αφορμή την επέτειο των πέντε χρόνων από το θάνατο της τραγουδίστριας με την ανήσυχη ψυχή, ο Μοριάρτι κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με φωτογραφίες της Amy Winehouse, με τον τίτλο «Before Frank» (πριν από το άλμπουμ Φρανκ).

Τώρα επανέρχεται με μια νέα, αναθεωρημένη έκδοση αυτού του βιβλίου, που περιλαμβάνει σπάνιες φωτογραφίες της Amy από την φωτογράφιση αυτή, καθώς και μια συνέντευξη στον συγγραφέα Μάρτιν Μπελκ.

«Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή που θα μπορούσε να την περιγράψει (την Amy Winehouse), αλλά είχε εκείνο το πονηρό γέλιο. Μπορώ σχεδόν να το ακούσω, όταν κοιτάω μερικές από τις φωτογραφίες. Δεν είναι μια στιγμή, αλλά ένα συναίσθημα. Ενα άγριο νιάτο», λέει ο Μοριάρτι.

Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες της Amy Winehouse: