apimages
apimages
ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ

Μπριζίτ -Εμανουέλ Μακρόν: Διέρρευσε το βίντεο του γάμου τους -Το Ναι και ο πρώτος χορός


Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν. Ο μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Γαλλίας γεννήθηκε, όταν ο νέος πρόεδρος της χώρας ήταν μόλις δεκαπέντε ετών και μαθητής στο Λύκειο στην πόλη Αμιέν.

Η Μπριζίτ ήταν τότε καθηγήτρια Γαλλικών και παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο με τον οποίο απέκτησε τα τρία παιδιά της.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά και οι παραπάνω συνθήκες δεν στάθηκαν εμπόδιο στον έρωτας τους, που ήταν κεραυνοβόλος.

Το μόνο εμπόδιο που ίσως κάποιος θα μπορούσε να αναφέρει, ήταν οι γονείς του Εμανουέλ, οι οποίοι, όπως έχει γραφτεί στο βιβλίο «Emmanuel Macron: A Perfect Young Man» της Anne Fulda, δεν ενέκριναν την σχέση αυτή και μάλιστα ζήτησαν από την Μπριζίτ να μείνει μακριά του, τουλάχιστον μέχρι εκείνος να γίνει 18 ετών.

Η σχέση τους συνεχίστηκε κανονικά και το 2007, ο μεγάλος έρωτας της πρώτης κυρίας της Γαλλίας με τον κατά πολύ μικρότερό της Εμανουέλ Μακρόν τους οδήγησε στα σκαλιά του Δημαρχείου, αφού πρώτα εκείνη πήρε διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο.

Τα πειστήρια κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες με ένα βίντεο τραβηγμένο την ημέρα του γάμου τους, όπου το ζευγάρι λέει το «Ναι» και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αργότερα φαίνεται να χορεύουν για πρώτη φορά ως παντρεμένοι.

Στο βίντεο η 64χρονη πρώτη κυρία της Γαλλίας φορά ένα λευκό μίνι φόρεμα κι ένα πολύ κομψό λευκό μαντό, το οποίο έπειτα βγάζει για να χορέψει.

Σήμερα η Μπριζίτ Μακρόν απαντά για τη σχέση της με το νέο Γάλλο Πρόεδρο: «Κανείς ποτέ δεν θα μάθει πότε η ιστορία μας με τον Εμανουέλ εξελίχθηκε σε ερωτική. Αυτό ανήκει σε εμάς! Είναι το μυστικό μας».

Δείτε το βίντεο του γάμου τους: