apimages
apimages
OFF-THE-SHOULDER

Η Μισέλ Ομπάμα με την τελευταία λέξη της μόδας στην Ιταλία


Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή της εκλογής του συζύγου της στο αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ, τόσο με το μυαλό της, όσο και με το στιλ της, που άλλαζε διαρκώς και προσαρμοζόταν στην κάθε περίσταση.

Η Μισέλ Ομπάμα ακολουθούσε τη μόδα χωρίς το look της να είναι ποτέ επιτηδευμένο. Αλλαζε τα μαλλιά της, φορούσε τις λαμπερές και εντυπωσιακές τις τουαλέτες χωρίς να δείχνουν υπερβολικές και να τη φορούν κι έβαζε πάντα τις προσωπικές της πινελιές στην εικόνα της.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στους δρόμους του Μονταλτσίνο στην Ιταλία, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της.

Η Μισέλ Ομπάμα έκλεψε, όπως πάντα, τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση που είχε άκρως καλοκαιρινό ύφος.
Επέλεξε μια από τις κορυφαίες και πιο θηλυκές προτάσεις της βιομηχανίας της μόδας και συγκεκριμένα ένα one-shoulder, oversized τοπ σε girly ροζ απόχρωση (αναμφισβήτητα αυτό είναι και το νούμερο 1 item που πρέπει να υπάρχει στη γυναικεία γκαρνταρόμπα), το οποίο είχε επάνω του λευκές λεπτομέρειες και το συνδύασε έξυπνα με λευκό cropped τζην με σκισίματα, λευκό τσαντάκι και λευκά, φλατ σανδάλια.

 

Το look της ήταν τόσο χαλαρό και άνετο, όσο η διάθεση της και πολύ μακριά από τα «αυστηρά» φορέματα που τη βλέπαμε να επιλέγει, όταν έδινε το «παρών» σε επίσημες εκδηλώσεις μαζί με το σύζυγο της, Μπαράκ Ομπάμα.

Το ροζ τοπ της Μισέλ Ομπάμα που έγινε και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των fashion addicts έχει την υπογραφή του brand Teija και η αξία του ανέρχεται στα $397.