Instagram /kanyasesser
Instagram /kanyasesser
ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κάνια Σέσερ: Η γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς πόδια και κατέκτησε τον κόσμο του μόντελινγκ


«Είμαι διαφορετική και αυτό είναι σέξι. Δεν χρειάζομαι πόδια για να αισθανθώ θελκτική».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στην Κάνια Σεσερ. Τη γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς πόδια κι εγκαταλείφθηκε από την οικογένεια της έξω από βουδιστικό ναό στην Ταϊλάνδη.

Η Κάνια, στην ηλικία των πέντε, υιοθετήθηκε από ένα ορφανοτροφείο της χώρας της κι έπειτα, μετακόμισε με τη νέα της οικογένεια στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Η ιστορία της νεαρής κοπέλας απασχολεί το διαδίκτυο και συγκινεί.

 

 

Στο Πόρτλαντ γνώρισε τη μεγάλη αγάπη και στήριξη από τους δικούς της ανθρώπους και κατάφερε να ακολουθήσει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της μόδας.

Σύμμαχος της, το μότο της «no legs, no limits» που την έκανε να αψηφά κάθε εμπόδιο.

Στην εφηβεία της ασχολήθηκε με τις φωτογραφίσεις για brands με αθλητικά είδη, όπως η Billabong και ακολούθησαν συμβόλαια με εταιρίες εσωρούχων και μαγιό.

 

 

 

 

 

«Μου αρέσει που βγάζω χρήματα από αυτό. Λατρεύω που μπορώ να δείχνω στους ανθρώπους τι σημαίνει ομορφιά. Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν τη δύναμή μου», λέει η ίδια.

Παρά το γεγονός, ότι κερδίζει αρκετά χρήματα από το μόντελινγκ (περίπου 1000 δολάρια τη μέρα) το οποίο ήρθε τυχαία στη ζωή της, αυτό δεν αποτελεί τη μόνη της αγάπη και ενασχόληση.

Η Κάνια που το 2015 άρχισε να γράφει βιβλίο για τη ζωή της και τη διαδρομή από το ορφανοτροφείο προς την ευτυχία, λατρεύει το σερφ, το σνόουμπορντ, το σκέιτμπορντ και τον αθλητισμό, για το λόγο αυτό και προετοιμάζει εδώ και μερικά χρόνια τη συμμετοχή της στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην Pyeongchang.

Τέλος, ως προς την καθημερινότητα της και τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί, η Κάνια έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι προτιμάει το φυσικό look και αποφεύγει να φοράει make-up, όταν δεν το απαιτούν οι φωτογραφίσεις για το χώρο της μόδας.