ndpphoto.gr
ndpphoto.gr
10|06|2017 15:35
SHARE
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

Παντρεύτηκε ξανά ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα!


Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και πρώην σύζυγος της Χριστίνας Παππά, παντρεύτηκε ξανά πριν από λίγες ημέρες.

Το μυστήριο τελέστηκε στις 3 Ιουνίου στην πατρίδα του, την Ιταλία, ενώ τα κυπριακά Μέσα όπως το Hello και ο ιστότοπος Like.com.cy φιλοξενούν εκτενή ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον γάμο μιας και η νύφη είναι πασίγνωστη στο Νησί της Αφροδίτης.

Η εκλεκτή της καρδιάς του ονομάζεται Μιλένα Moυτάφοβα και έγινε γνωστή μέσα από από κυπριακές σειρές όπως το «Βουράτε Γειτόνοι» και «Οι Τάκκοι».

Οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους μετά από 5.5 χρόνια δεσμού και λέγεται, ότι ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα είχε ζητήσει τη Μιλένα σε γάμο σε ένα ρομαντικό σκηνικό πριν από μερικούς μήνες.

Την ημέρα του γάμου τους έφτασαν μαζί στην εκκλησία και μάλιστα περπατώντας μαζί με τους περίπου 50 καλεσμένους στους δρόμους του Τρεβίζο.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Κύπρια Δήμητρα Φιλίππου, στενή φίλη της Μιλένας, ο Δημήτρης Δελλής, Έλληνας γιατρός και φίλος του Κλαούντιο, μαζί με τη σύζυγό του, Σάντρα Τσιλιγγερίδου αλλά και ένα ζευγάρι Ιταλών φίλων του Κλαούντιο, ο Ματέο Κοντέντο και η Φεντερίκα Μασαρότο.

Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στην πόλη Βαρέζε, εκεί όπου εργάζεται ο Κολντεμπέλα ως διευθυντής της ομάδας Παλακανέστρο Βαρέζε, για να ζήσει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο:

Like.com.cy.
Like.com.cy.
Like.com.cy.
Like.com.cy.
Like.com.cy.
Like.com.cy.
Like.com.cy.
Like.com.cy.
Like.com.cy.
Like.com.cy.
Like.com.cy.
Like.com.cy.