Apimages
Apimages
KAIA GERBER

Το cool και νεανικό outfit της Kaia Gerber που θα αντιγράψουμε


Η Κaia Gerber και ο Presley Gerber “πιάστηκαν” από τους φωτογράφους σε κοινή έξοδο για φαγητό στο εστιατόριο Delilah στο δυτικό Holywood.

Το νεαρό μοντέλο και κόρη της Cindy Crawford , η όμορφη Kaia Gerber σε βραδινή έξοδο της με τον αδερφό της επέλεξε ένα casual κομψό σύνολο που μας έδωσε έμπνευση και θέλουμε να το δοκιμάσουμε. Το cool και μοντέρνο ooutfit είναι ιδανικό για χαλαρές βόλτες με φίλους και σινεμά ή για φαγητό με την οικογένεια όπως ακριβώς το έκανε και η ίδια. Η έφηβη σταρ του μόντελινγκ συνδύασε το cropped αθλητικό της φούτερ σε έντονο μπλε του κοβαλτίου με μια ψηλόμεση μίνι καρό φούστα σε γκρι τόνους, που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της, μαύρο τσαντάκι μέσης φορεμένο στον ώμο και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά, σε ένα επιμελώς ατημέλητο ponytail ενώ το μακιγιάζ της ήταν απόλυτα nude και ελαφρύ, κάτι που μας αρέσει πολύ, αφού αποκαλύπτει την φυσική ομορφιά και φρεσκάδα του προσώπου της και ταιριάζει στην ηλικία της. Τέλος τα μόνα κοσμήματα που διάλεξε για να ολοκληρώσει αυτό το λουκ ήταν ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια-κρίκοι.

Η συνολική της εμφάνιση αποπνέει δυναμισμό και στυλ, ενώ φωνάζει νεανικότητα. Για όλους αυτούς τους λόγους θέλουμε να αντιγράψουμε αυτό το ιδιαίτερο mix & match με sporty διάθεση.

Θα το αντιγράψουμε επακριβώς ή θα το προσαρμόσουμε στο δικό μας ύφος με μικρές αλλαγές. Μπορείτε να επιλέξετε μια φούστα με παραπάνω μήκος, ή καρό παντελόνι ή να αντικαταστήσετε τα αθλητικά με booties.

Ότι κι αν επιλέξετε το σίγουρο είναι πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με στυλ αλά Kaia Gerber.