Shutterstock
Shutterstock
13|12|2017 12:07
SHARE
VICTORIA BECKHAM

H Victoria Beckham έκανε color blocking κι εμείς κρατάμε σημειώσεις


Οι εμφανίσεις της είναι πάντα άψογες.

Όλοι ξέρουν πως η Βικτόρια Μπέκαμ, εκτός από σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ και πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας με τεράστια επιτυχία, είναι ένα fashion icon, με τις ενδυματολογικές της επιλογές να μην μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Με τίποτα. Η άλλοτε σταρ της ποπ μουσικής και πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls, «χτύπησε» αυτήν την φορά με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Βικτόρια ξέρει καλά από στυλ και ελίσσεται από το αυστηρό και ανδρόγυνο μίνιμαλ σε άκρως feminine συνδυασμούς με χρώμα, με αξιοσημείωτη ευκολία.

Το color blocking είναι είναι μια τάση γνωστή, με βασική ιδέα τον συνδυασμό διαφορετικών, συνήθως έντονων χρωμάτων. Πρόκειται για μια τεχνική, αρκετά τολμηρή και δύσκολη, την οποία λίγες γυναίκες μπορούν να εφαρμόσουν με επιτυχία και το αποτέλεσμα να δείχνει άρτιο και κομψό και όχι κραυγαλέο και κιτς. Πόσο μάλλον όταν το task είναι να συνδυάσεις δυο εντελώς αντίθετα χρώματα όπως το πράσινο και το κόκκινο και μάλιστα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, που ο κίνδυνος να καταλήξεις να μοιάζεις με μέρος της διακόσμησης είναι μεγάλος.

 

Splashnews
Splashnews

Η Βικτόρια Μπέκαμ, όμως είναι η Βικτόρια Μπέκαμ και για εκείνην το στυλ φαίνεται πραγματικό παιχνιδάκι.

Παρευρέθηκε σε εορταστική εκδήλωση της Βρετανικής Vogue στο κατάστημα της στο Λονδίνο, φορώντας ένα υπέροχο, μίντι φόρεμα σε θηλυκή γραμμή και φλογερό κόκκινο χρώμα. Το φόρεμα της με τον ανοιχτό γιακά και τα oversized μανίκια ταίριαξε άψογα με τις ψηλοτάκουνες γόβες και το clutch σε ανοιχτή πράσινη, glitter απόχρωση αλλά και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια επίσης σε πράσινο.

Τα ιδιαίτερα γοβάκια που θυμίζουν μια σύγχρονη Σταχτοπούτα είναι από την συλλογή της. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά και αναδείκνυαν το πρόσωπο της για το οποίο επέλεξε μακιγιάζ με έντονα μάτια και smokey look, ενώ τα χείλη της ήταν nude.

Η Βικτόρια παρέδωσε μαθήματα στιλ και έκανε μια άκρως γιορτινή εμφάνιση, στα πιο χριστουγεννιάτικα χρώματα που θα αντιγράψουμε πιστά μέσα στις ημέρες που έρχονται.

Splashnews
Splashnews