Apimages
Apimages
17|12|2017 16:11
SHARE
ΚΑΙΑ GERBER

Η Kaia Gerber ερωτεύτηκε – Γιος διάσημης ηθοποιού ο σύντροφος της


Η όμορφη Kaia είναι ερωτευμένη.

Η κόρη του θρυλικού μοντέλου Cindy Crawford, η νεαρή Kaia Gerber ήδη έχει καταφέρει να αγαπηθεί από τον κόσμο της μόδας και φυσικά από τα media.

To 16χρονο μοντέλο έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018 και συμμετείχε στα show μερικών από τους πιο διάσημους οίκους όπως Calvin Klein Collection, Marc Jacobs, Chanel, Fendi, Moschino, και Versace, ενώ μετράει ήδη μεγάλες συνεργασίες και φωτογράφησεις για κορυφαία περιοδικά μόδας.

Η νεαρή έχει μεγάλη επίδραση και στο instagram με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια θαυμαστές να την ακολουθούν, ενώ έχει ένα δικό της μοναδικό στυλ με cool και νεανικό χαρακτήρα, που αποτελεί έμπνευση για τα κορίτσια της μόδας που σπέυουν να αντιγράψουν κάθε street style εμφάνιση της, στο πλευρό της μητέρας της , του αδερφού αλλά και των άλλων top model.

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω της και είναι φυσικό να ασχολούνται τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Φαίνεται λοιπόν πως η Kaia βγαίνει αυτόν τον καιρό με ένα αγόρι που ασχολείται και αυτό με το modeling. O  Fenton Merkell, είναι ένα ωραίος έφηβος 17 ετών και γιος της  Patsy Palmer, πρώην πρωταγωνίστριας του βρετανικού τηλεοπτικού προγράμματος με τίτλο EastEnders.

Λέγεται πως τα δύο νεαρά μοντέλα βγαίνουν εδώ και λίγο καιρό και η σχέση τους αν και είναι πολύ πρόσφατη είναι όμορφη αφού γνωρίζονταν και τους συνέδεε φιλία χρόνων. Φαίνεται λοιπόν πως οι δύό τους, που έχουν μεγαλώσει μαζί , λόγω της φιλίας των μαμάδων, τους ήρθαν πιο κοντά και πλέον είναι ζευγάρι.

Στα σίγουρα πρόκειται για ένα όμορφο νεαρό ζευγάρι που χαιρόμαστε να βλέπουμε και δύο πρόσωπα που θα απασχολήσουν στο μέλλον με την δουλειά και το ταλέντο τους.