«Comfort food συνταγές, πάντα η μουσική και το κρασί που τα συνοδεύει, εν είδει ψυχοθεραπείας για τις δύσκολες μέρες».
Έτσι συνοπτικά, ουσιαστικά, λιτά και απέριττα μας συστήνεται ο ινσταγκραμικός λογαριασμός This Cooking Man που με εξαιρετική αισθητική μας προσκαλεί σε έναν κόσμο αισθήσεων όπου μια μικρή ιστορία συνοδεύει την κάθε συνταγή και το κρασί που της ταιριάζει.
Ο οικοδεσπότης Κωσταντίνος Μπόλας μοιράζεται μαζί μας το γαστρονομικό ημερολόγιο του.
Πότε ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με τη μαγειρική και από ποια στάδια πέρασε;
Η ενασχόληση μου με την μαγειρική ξεκίνησε από το στάδιο της δοκιμής ως παιδί, στο στάδιο της παρασκευής ενός φαγητού ως έφηβος. Κάπου εκεί άρχισε να με ιντριγκάρει το μαγείρεμα ενός φαγητού, να ρωτάω πώς το έφτιαξαν, τι μπαχαρικά έβαλαν και γενικά να αρχίζω να σχηματίζω μια δική μου γαστρονομική άποψη. Από την στιγμή που έμεινα στο δικό μου σπίτι, άρχισα πιο εντατικά να μαγειρεύω και να διαλέγω τα δικά μου αγαπημένα υλικά και να συλλέγω συνταγές.