ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ

Καλεσμένη σε γάμο: 5 πράγματα που απαγορεύεται να φορέσεις


Μπορεί η νύφη να θεωρεί πως έχει να κάνει την πιο δύσκολη επιλογή για το τι θα φορέσει, αλλά όσες είναι καλεσμένες αυτή την περίοδο σε κάποιο γάμο, σίγουρα θα ζοριστούν περισσότερο.

Το καλοκαιρινό σου μάξι φόρεμα δεν κάνει γιατί πια είναι φθινόπωρο, τα χειμερινά σου ρούχα (εκτός ότι είναι κάπου στιβαγμένα) είναι μερικά εκτός μόδας, όχι τόσο καλά και σίγουρα ξαναφορεμένα. Και εν τέλει τι φοράμε στον γάμο; Πριν απηυδήσεις, σβήσε από την λίστα σου τα παρακάτω 5 πράγματα... τα οποία είναι απαγορευμένα για την συγκεκριμένη περίσταση.

  • Τα ολοκαίνουργια σου ψηλοτάκουνα

Το τελευταίο που θέλεις είναι να σε χτυπήσουν τα παπούτσια και να καταλήξεις «καθηλωμένη» στην καρέκλα του γαμήλιου πάρτι. Προτίμησε τα αγαπημένα σου παπούτσια που ξέρεις πως δεν σε έχουν «προδώσει» μέχρι τώρα.

  • Λευκό φόρεμα

Όσο ερωτευμένη και αν είσαι με το λευκό φόρεμα που αγόρασες μία περιουσία και ταιριάζει με τα πάντα... μην το βάλεις. Το χρώμα αυτό «ανήκει» μόνο στην νύφη (και τα παρανυφάκια), οπότε μην της κλέψεις την δόξα.

  • Οτιδήποτε κοντό

Ακόμη και αν κάτι φαίνεται πολύ καλό πάνω σου, όταν το βλέπεις στον καθρέφτη, παρατήρησε πως θα είναι όταν θα είσαι και καθιστή. Δεν θα ήταν ωραίο να τραβάς το ρούχο σου προς τα κάτω όσο χορεύεις ή όταν γευματίζεις.

  • Πολλά κοσμήματα μαζί

Επειδή οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες έχουν μία τάση να βάζουν όλα τα χρυσαφικά που έχουν προίκα, μην παρασυρθεί και εσύ. Το μίνιμαλ είναι πάντα η πιο κομψή επιλογή!

  • Κάτι που δεν έχεις ξαναφορέσει σε γάμο

Μην προσπαθήσεις να κάνεις την διαφορά με κάτι προχωρημένο που δεν έχεις ξαναφορέσει ή ξαναδει σε γάμο, γιατί εκτός ότι θα κλέψεις λίγο λάμψη από την νύφη, θα είσαι συνέχεια με την αμφιβολία για το αν έκανες καλά ή όχι που το φόρεσες.

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ:

Η πιο σοφιστικέ και βολική επιλογή είναι μία παντελόνα. Εκτός ότι έχεις πολλές επιλογές για να την συνδυάσεις, είναι φθινοπωρινό, βολικό και φυσικά σούπερ τάση!