Γίνε καλλιτεχνικός διευθυντής της Pepe Jeans London με τρία βήματα  | 0 bovary.gr
Γίνε καλλιτεχνικός διευθυντής της Pepe Jeans London με τρία βήματα | 0 bovary.gr
23|09|2016 17:23
SHARE
MIX IT UP!

Γίνε καλλιτεχνικός διευθυντής της Pepe Jeans London με τρία βήματα


Πώς θα σου φαινόταν να γίνεις ο καλλιτεχνικός διευθυντής της καμπάνιας της Pepe Jeans London για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016;

Το σύνθημα είναι Mix It Up! και στόχος σου να βρεις το concept και το στυλ της πρώτης διαδικτυακής καμπάνιας που θα έχει την καλλιτεχνική υπογραφή του κοινού! Εμπνεύσου από τις φωτογραφίες και το βίντεο με την Georgia May Jagger και τον Jordan Barrett, που είναι τα πρόσωπα της Pepe Jeans London για τη σεζόν FW 2016 και υλοποίησε την ιδέα σου με τη βοήθεια του φωτογράφου Scott Trindle. Μπες τώρα στο Pepejeans.com, δες τη συλλογή και διάλεξε το μοντέλο σου.

Συνδυάζοντας αντιφατικά κομμάτια, η νέα συλλογή μοιάζει με εκλεκτικό Gypset μείγμα: το preppy μπερδεύεται με το rock, το προσεγμένο με το ατημέλητο, το στυλ των προαστίων με αυτό του κέντρου… η μέρα με τη νύχτα.

Πως θα γίνεις εσύ καλλιτεχνικός διευθυντής της Pepe Jeans London;

1. Δες την καμπάνια της Pepe Jeans London με πρωταγωνιστές την Jagger και τον Barrett και εμπνεύσου.

Από τις εμφανίσεις τους, που είναι γεμάτες αντιθέσεις, θα διαπιστώσεις πόσο ευέλικτη είναι η συλλογή. Στο ίδιο ύφος κινείται και το soundtrack του φιλμ της καμπάνιας καθώς πρόκειται για ένα mash-up διαφορετικών μουσικών στυλ.

2. Ετοίμασε τη δική σου καμπάνια.

3.Mοιράσου τη με την Pepe Jeans London μέσω του web application.

Ο νικητής θα δει την πρότασή του να υλοποιείται και ενδεχομένως να τη θαυμάσει σε billboard του Λονδίνου, καθώς η πρώτη καμπάνια με την καλλιτεχνική υπογραφή του κοινού θα προβληθεί σε outdoor θέσεις διαφήμισης.

Τι περιμένεις λοιπόν; Mix It Up!