Πρώτη γεύση από την νέα καμπάνια Kenzo x Η&M | 0 bovary.gr
Πρώτη γεύση από την νέα καμπάνια Kenzo x Η&M | 0 bovary.gr
29|09|2016 12:34
SHARE
KENZO x Η&M

Πρώτη γεύση από την νέα καμπάνια Kenzo x Η&M


Τα πρώτα , εντυπωσιακά δείγματα γραφής της συνεργασίας H&M με τον θρυλικό image maker προσωπικοτήτων από τον χώρο της μουσικής και της μόδας Jean- Paul Goude αποκαλύφθηκαν και είναι σίγουρα διαφορετικά από τις συνήθεις του χώρου.

Στα τρία shots που δόθηκαν στην δημοσιότητα εμφανίζονται η Iman, η ράπερ Suboi και ο Chance the Rapper, οι οποίοι είναι και πρεσβευτές της μάρκας αλλά αναμένεται, όταν η καμπάνια ολοκληρωθεί, να πλαισιωθούν και από άλλα διάσημα πρόσωπα της μόδας, της μουσικής, της τέχνης και του ακτιβισμού.

Για την δημιουργία της συγκεκριμένης καμπάνιας ο Goude χρησιμοποίησε το χαρακτηριστικό του στυλ του χειροποίητου κολάζ, κόβοντας και μοντάροντας ξανά τις εικόνες για να εκφράσει την υπερβολή και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της συλλογής. Τα αποκαλυπτήρια της συλλογής συνοδεύουν τρία videos του Σουηδού σκηνοθέτη Max Vitali με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Η ολοκληρωμένη καμπάνια KenzoxH&M, με όλο το team συμμετεχόντων, το οποίο συμπληρώνεται από την Rosario Dawson, τον Ryuichi, Chloe Sevigny και Xiuhtezcatl Martinez, θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στις 17 Οκτωβρίου, οπότε θα έχουμε και την συνολική της εικόνα. Να σημειωθεί ότι η νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερα από 250 καταστήματα H&M στον κόσμο από τις 3 Νοεμβρίου...