Το ανατρεπτικό σόου του Λάκη Γαβαλά στην ΑXDW | 0 bovary.gr
Το ανατρεπτικό σόου του Λάκη Γαβαλά στην ΑXDW | 0 bovary.gr
ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το ανατρεπτικό σόου του Λάκη Γαβαλά στην ΑXDW


Απροετοίμαστους βρήκε τους καλεσμένους (και μη), η επίδειξη του Λάκη Γαβαλά και του brand .LAK στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας, όταν είδαν παρκαρισμένο έξω από το Μέγαρο Ζαπείου ένα ασθενοφόρο.

Η αγωνία κορυφώθηκε όταν ξαφνικά άρχισε να ακούγεται μία σειρήνα «έκτακτης ανάγκης», η οποία έδωσε σήμα και το show του ξεκίνησε.

Ανατρεπτικός, επαναστατικός, συμβολικός και κάπως ειρωνικός, ο Λάκης Γαβαλάς έντυσε τα μοντέλα του με ιατρικές ρόμπες, μπλουζάκια με το σήμα του brand, maxi φούστες και καπέλα που θύμιζαν νοσοκομειακή μάσκα.

Αν και η θεματική ενότητα του show ήταν έντονα «τυπωμένη» στα ρούχα που σχεδίασε ο Λάκης Γαβαλάς, υπήρχαν και μερικά που ξέφευγαν από το κλίμα, όπως ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με διαφάνειες και γκρι σύνολα σε φαρδιά γραμμή.

Στόχος του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή ήταν προφανώς να διακωμωδήσει την κατάσταση της χώρας και να προβληματίσει του καλεσμένους μέσω των δημιουργιών του για την κρίση που αντιμετωπίζει ο κλάδος της υγείας στην χώρα μας.

Μάλιστα, εξαιτίας του πρωτότυπου σκηνικού, η πασαρέλα έγινε στην είσοδο του Μεγάρου με όλους να νομίζουν πως βρίσκονται σε ένα νοσοκομείο...Το ασθενοφόρο προσέφερε η μαιευτική κλινική «Γαία» και η εταιρεία PARAFARMAKEUTIKA Κ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ προσέφερε τον ιατρικό εξοπλισμό για την επίδειξη.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση, μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο κ. Γαβαλάς, ο οποίος δεν κάθισε πίσω στο backstage μαζί με τα μοντέλα, αλλά προτίμησε να είναι στον ρόλο του θεατή, διαλέγοντας μία κεντρική θέση στο frontrow.

Οι επώνυμοι δεν έλειψαν και από αυτήν την επίδειξη μόδα με τους Τρύφωνα Σαμαρά, Βάνα Μπάρμπα, Δήμητρα Σιγαλά, Σάσα Σταμάτη κ.α να τον τιμούν με την παρουσία τους.

 

 

 

Finale @lakilak6 show #lakisgavalas #2yatrue #axdw #lak #catwalk #show #του_γιατρου

A photo posted by Vassiliki Roussou (@vassiliki_roussou) on Oct 24, 2016 at 3:45am PDT

 

 

 

A photo posted by Rania (@raniakroupi) on Oct 22, 2016 at 10:50pm PDT

 

 

 

A photo posted by Antonis Tsoumos (@antonis_30) on Oct 22, 2016 at 3:05pm PDT

Φωτογραφίες: NDP, Instagram