STYLE THERAPY

Μόδα κατά μελαγχολίας -Αξεσουάρ που φτιάχνουν τη διάθεση


Οι χειμερινοί μήνες είναι πάντοτε βροχεροί και σκοτεινοί, κάτι που δεν ενθουσιάζει και τόσο πολύ εμάς που έχουμε μάθει να ζούμε σε μια χώρα που λούζεται από το φως του ήλιου.

Συνήθως, αυτή η καιρική αλλαγή, μεταβάλλει και την ψυχολογία μας, επηρεάζοντας πολλές φορές τη διάθεση μας αρνητικά, προκαλώντας μια θλίψη και μειώνοντας την καθημερινή μας ενέργεια.

Εμείς βέβαια δεν σε θέλουμε στις μαύρες σου και βρήκαμε το καλύτερο γιατρικό!

Όχι δεν θα σου προτείνουμε χαλάρωση και αναζωογόνηση σε κάποιο σπα, ούτε κους κους με φίλες, αλλά μόδα, γιατί τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας φτιάχνουν πάντα τη διάθεση!

  • Σπάσε τη μονοτονία των χειμερινών outfits με μια «αστεία» και φάνκι τσάντα, που θα ζωγραφίζει το χαμόγελο στα χείλη σου κάθε φορά που την ανοίγεις ή την κοιτάς.

 

 

 

 

  • Η θαλπωρή που νιώθουμε στο σπίτι μας μπορεί άνετα να παρομοιαστεί με τη ζεστασιά μιας faux fur, που θα φορέσεις αντί για το δερμάτινο τζάκετ σου ή το παλτό.

 

 

  • Βάλε το φλοράλ και το χειμώνα στη ζωή σου, όπως ακριβώς η Ολίβια Παλέρμο. Τα έντονα χρώματα στα λουλούδια της άνοιξης πάντοτε μας ενθουσιάζουν και μας φέρνουν θετική σκέψη, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιούμε. Συνδύασε ένα φόρεμα τέτοιου τύπου με μπότες ή γόβες. Όμως σε κάθε περίπτωση φρόντισε η βάση του ρούχου να είναι σκουρόχρωμη.