shutterstock.com
shutterstock.com
ΝΤΥΣΟΥ ΣΑΝ ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ

Parisian Closet: Μυήσου στο γαλλικό στιλ- Ντύσου σαν Παριζιάνα


Πιστεύεις πως πρέπει να ζήσεις στο Παρίσι για να αποκτήσεις το κομψό και εκλεπτυσμένο look των γυναικών που είναι γέννημα θρέμμα εκεί;

Όπως πολύ ορθά έχει πει και ο σχεδιαστής Karl Lagerfeld, δεν χρειάζεται να είσαι Γαλλίδα για να είσαι Παριζιάνα!

Το γαλλικό στιλ συνδυάζει το διαχρονικό στοιχείο με τη φρεσκάδα και η γκαρνταρόμπα τους έχει αριστοκρατικά κομμάτια, υψηλής ποιότητας.

 

 

Για να αποκτήσεις κι εσύ την ανεπιτήδευτη κομψότητα τους δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε πέντε βασικά μυστικά για τις εμφανίσεις σου:

  • Τα κλασικά είναι και τα βασικά, όπως για παράδειγμα το μαύρο ή σκούρο μπλε σακάκι, που ταιριάζει απόλυτα με τζην, office παντελόνια ακόμα και φορέματα.
  • Η απλότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά τους όχι μόνο στο μακιγιάζ, αλλά και στο ντύσιμο, γι' αυτό και δεν θα τις δεις ποτέ με έντονο μακιγιάζ και ταυτόχρονα επιβλητικά αξεσουάρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Τα φλατ παπούτσια αλλά και οι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες είναι απαραίτητα, μιας και οι τελευταίες κάνουν πραγματικότητα το μότο τους, ότι πρέπει να ντύνονται οπουδήποτε σαν να πρόκειται να γνωρίσουν τον άντρα των ονείρων τους.
  • Τα ουδέτερα χρώματα είναι η αγαπημένη τους παλέτα, με το βουργουνδί να είναι το κύριο χρώμα που κάνει τη διαφορά στο minimal στιλ.
  • Βρες το άρωμα που θα γίνει η ταυτότητά σου! Για τις Γαλλίδες αυτό είναι κάτι σαν κομμάτι της προσωπικότητας τους κι έτσι δεν βγαίνουν ποτέ έξω χωρίς να αρωματιστούν και μάλιστα σε σημεία «κλειδιά», όπως οι καρποί.