ΤΖΙΝ & T-SHIRT

Ο Νο 1 τρόπος για να φορέσεις το τζιν με ένα λευκό T-shirt αυτή τη στιγμή


Ενα από τα πράγματα που πραγματικά θαυμάζω στο it girl της εποχής, Κένταλ Τζένερ, είναι η προσωπική της οπτική ως προς τη μόδα και η ικανότητα της να μεταμορφώνει ακόμα και το πιο απλό item της γκαρνταρόμπας σε απόλυτο κι απαραίτητο κομμάτι για τις εμφανίσεις της.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με το λευκό T– shirt που, όπως και η ίδια, όλες έχουμε στην ντουλάπα μας!

Ενα ρούχο, το οποίο είναι ιδανικό μεν για όλες τις ώρες, αλλά έχει πολλές φορές παρεξηγηθεί εξαιτίας του λιτού χαρακτήρα του, που νομίζουμε ότι το κάνει κάπως πιο πρόχειρο.

Κι όμως αυτή η ενδυματολογική λύση της τελευταίας στιγμής, απογειώνεται φέτος το χειμώνα μέσα από ένα υπέροχο και δυναμικό συνδυασμό, δια χειρός Κένταλ.

Υιοθέτησε το look της ακολουθώντας τις στιλιστικές της συμβουλές:

  • Φόρεσε το λευκό T- shirt με ένα ψηλόμεσο ανοιχτόχρωμο, ξεβαμμένο τζην τύπου βίντατζ, του οποίου θα γυρίσεις τα μπατζάκια ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο.
  • Επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots.
  • Στρέψε τα βλέμματα όλων στη ζώνη σου! Το μοντέλο επέλεξε μια πράσινη δερμάτινη ζώνη, αντί της κλασικής μαύρης ή καφέ, του Οίκου Gucci, με τη χαρακτηριστική μεγάλη αγκράφα.
  • Μην πάρεις πολλά πράγματα μαζί σου, γιατί το look απαιτεί μια τσάντα μικρού μεγέθους, που θα τη φορέσεις, όπως παλιά, δηλαδή χιαστί.
  • Συμπλήρωσε το σύνολο με ρετρό στρόγγυλα γυαλιά ηλίου.