SHUTTERSTOCK
SHUTTERSTOCK
ΤΣΑΝΤΕΣ

Τέλειο στιλ: Δες πώς πρέπει να κρατάς τον κάθε τύπο τσάντας για να δείχνεις κομψή


Η τσάντα είναι ένα από τα βασικά και must have αξεσουάρ των γυναικών, αφού καμία εμφάνιση δεν θεωρείται ολοκληρωμένη αν δεν υπάρχει είτε μια shopping bag είτε ένα μικρό αλλά εντυπωσιακό κλατς.

Μέσα τους θα βρει κανείς τα πάντα! Από ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν και το πορτοφόλι, μέχρι το φορτιστή του κινητού, ακόμα και μια χτένα ή ένα προϊόν styling για τις δύσκολες μέρες που είστε συνέχεια «στο πόδι» και το μόνο μέρος που θα μπορούσατε να φρεσκάρετε το χτένισμα σας ή το μακιγιάζ σας είναι το αυτοκίνητο.

Βέβαια, ο τρόπος με τον οποίο κρατάτε την τσάντα σας γίνεται υποσυνείδητα και ελάχιστες φορές θα δώσετε σημασία σε αυτό.

Κι όμως, φαίνεται, ότι στην πραγματικότητα αυτός ποικίλει ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος της, ώστε να αναδεικνύεται κάθε φορά η κομψότητα της και να δίνει στιλ στο σύνολο.

  • Μεγάλη τσάντα με μεσαίου μεγέθους λουρί

Αν την «κρεμάσετε» στο εσωτερικό του αγκώνα, το αποτέλεσμα είναι κάπως αδέξιο, ενώ ταυτόχρονα το χέρι σας θα αρχίσει να υποφέρει από το βάρος. Ο σωστός τρόπος είναι να τη φορέσετε στον ώμο και να αφήσετε ελεύθερα τα χέρια σας.

  • Μεσαίου μεγέθους τσάντα με μικρό λουρί

    Φορέστε την στο βραχίονα σαν να είναι το καλύτερο κομμάτι επάνω σας. Χαρίζουν θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση σε κάθε σας βήμα.

 

 

  • Τσάντα πουγκί με μακρύ λουρί

    Προφανώς και θα έχετε δοκιμάσει να τη φορέσετε χιαστί, μα αυτός ο τρόπος σίγουρα δεν βολεύει. Βάλτε το λουρί στον έναν ώμο και αν θέλετε μπορείτε να την κρατάτε χαμηλά όταν περπατάτε ή να αφήσετε τα χέρια σας να κινηθούν ελεύθερα.

 

 

  • Μικρή τσάντα με μακρύ λουρί

Μην κάνετε το λάθος να τη φοράτε χιαστί και να την κρύβετε στο πίσω μέρος του σώματος σας. Φέρτε την μπροστά και αναδείξτε το χαριτωμένο χαρακτήρα της.

Δείτε το σχετικό βίντεο: