Αντρικό λουκ: Τα 8 παπούτσια που οι γυναίκες μισούν να φορούν οι άντρες | 0 bovary.gr
Αντρικό λουκ: Τα 8 παπούτσια που οι γυναίκες μισούν να φορούν οι άντρες | 0 bovary.gr
ΑΝΔΡΙΚΟ LOOK

Αντρικό λουκ: Τα 8 παπούτσια που οι γυναίκες μισούν να φορούν οι άντρες


Ποιο είναι εκείνο το στοιχείο στην εμφάνιση ενός άντρα που μαρτυρά το γούστο και την κομψότητα του;

Μπορεί να σκεφτείτε τη γραβάτα, ένα καλό κουστούμι, μια δερμάτινη ζώνη ή ένα ακριβό ρολόι, αλλά οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν τα παπούτσια ως βασικό κριτήριο της εξωτερικής εικόνας.

Παρά το γεγονός ότι η μόδα προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και το αντρικό φύλο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο στον τομέα του στιλ, οι περισσότεροι κύριοι – παρατηρήστε το σύντροφο σας, τους φίλους του ή τους φίλους σας – αρκούνται σε έναν και μόνο συγκεκριμένο τύπο υποδημάτων, σε αντίθεση με εμάς που η αγορά μας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία επιλογών, για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Για εκείνους ένα ζευγάρι αθλητικά μπορεί να είναι ιδανικό για να κάνουν μια απλή έξοδο, να παίξουν μπάλα στο γήπεδο ή και να δώσουν το «παρών» σε μια επίσημη συνάντηση.

Το γεγονός αυτό όμως δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις πολύ περισσότερο δε, όταν τα παπούτσια που φοράει ένας άντρας όχι μόνο δεν αρμόζουν στην περίπτωση αλλά δεν είναι «κλασικά», με την έννοια ότι κάνουν το συνολικό ντύσιμο φινετσάτο.

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με 9 τύπους παπουτσιών που οι γυναίκες μισούν να βλέπουν στους άντρες.

Τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη

Ιδιαίτερα αυτά με τις λευκές ραφές στο πλάι, που είναι ξεπερασμένα, παρότι πωλούνται σε πολλά καταστήματα ακόμη.

Τα παπούτσια με πολύ μυτερή μύτη

Πολλοί άντρες τα φορούν σε επίσημες εκδηλώσεις με κουστούμι, όμως τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν αποτελούν ιδανική εναλλακτική λύση, μιας και οι γυναίκες θα προτιμούσαν εκείνα που είναι ελαφρώς πιο στρογγυλεμένα μπροστά.

Τα «αθλητικά του μπαμπά»

Πρόκειται για εκείνα τα λευκά αθλητικά παπούτσια, που οι μπαμπάδες φορούσαν πάντοτε με ένα ξεθωριασμένο τζην.

Τα αθλητικά παπούτσια του γυμναστηρίου

Ξεχωρίστε αυτά με τα οποία αθλείστε από εκείνα τα σπορ ντιζαϊνάτα παπούτσια, που μπορούν να φορεθούν και με τζην για κάζουαλ εμφανίσεις.

Τα αθλητικά παπούτσια που φοριούνται σαν γάντι

Είναι μια κατασκευή παπουτσιών με ιδιότητες που βοηθούν στο τρέξιμο, καθώς φοριούνται στο πόδι σαν γάντι και προστατεύουν το πέλμα ενώ δίνουν την αίσθηση ότι κανείς τρέχει ξυπόλητος.

Φλιπ φλοπς ή αλλιώς οι σαγιονάρες

Δεν είναι κολακευτικές ούτε στα γυναικεία πόδια, φανταστείτε πόσο αντιαισθητικό είναι το αποτέλεσμα όταν τα φοράτε σε ένα εστιατόριο.

Τα σπορ σανδάλια

Πρόκειται για εκείνα τα σανδάλια που συνήθως φορούν τα μικρά αγόρια το καλοκαίρι, με τα σκρατς και τις λωρίδες να «αγκαλιάζουν» το πόδι.

Οι παντόφλες crocs

Μην σκεφτείτε να τις φορέσετε έξω εκτός κι αν είστε κηπουρός.

Καουμπόικες μπότες

Κάποτε ήταν in fashion για τις γυναίκες, αλλά μόνο για αυτές!