CHANEL

Η Κρίστεν Στιούαρτ με τη νέα, εντυπωσιακή, CHANEL's GABRIELLE


Η CHANEL's GABRIELLE είναι η νέα τσάντα υψηλής αισθητικής του Οίκου CHANEL, που διατηρεί τη θηλυκότητα και τη φινέτσα που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια τις κομψές του δημιουργίες.

Στη διαφημιστική καμπάνια της CHANEL's GABRIELLE που είναι φωτογραφημένη από τον διάσημο σχεδιαστή Karl Lagerfeld και αναμένεται να παρουσιαστεί στις 3 Απριλίου 2017, συμμετέχει και η διάσημη και ταλαντούχα ηθοποιός Kρίστεν Στιούαρτ η οποία συνδέεται στενά με τον Οίκο και έχει εμφανιστεί σε αρκετές καμπάνιες του από το 2013.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Στιούαρτ στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες, στις 19 Ιανουαρίου, λίγο πριν από το Sundance Film Festival, όπου επρόκειτο να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με τη μικρού μήκους ταινία "Come Swim".

Η ηθοποιός επέλεξε μαύρο ripped jeans, λευκή μπλούζα, μαύρο δερμάτινο jacket και αθλητικά υιοθετώντας ένα casual look, το οποίο ολοκλήρωσε με τη μαύρη δερμάτινη CHANEL's GABRIELLE bag, αποδεικνύοντας ότι η συγκεκριμένη δημιουργία προσαρμόζεται σε κάθε χαρακτήρα και στιλ γυναίκας!