shutterstock
shutterstock
VALENTINE'S DAY

Ντύσιμο για του Αγίου Βαλεντίνου: Τα πιο ελκυστικά σύνολα, σύμφωνα με ειδικούς


Από τις 365 ημέρες που έχει ο χρόνος, η 14η Φεβρουαρίου είναι εκείνη που συγκεντρώνει τα βλέμματα των ερωτευμένων ζευγαριών και προκαλεί άγχος όχι μόνο σε αυτούς που γνωρίζονται ελάχιστο διάστημα, αλλά και σε εκείνους που η ζωές τους είναι κοινές για πολλά χρόνια.

Πυρετώδεις ετοιμασίες για το τι θα πείτε, τι θα απολαύσετε στο αγαπημένο σας εστιατόριο, αλλά κυρίως τι θα φορέσετε για να εντυπωσιάσετε το σύντροφο σας.

Το σύνολο σας πρέπει να είναι stylish, αλλά όχι υπερβολικό. Κομψό και ερωτεύσιμο, χωρίς να είναι πρόστυχο. Θηλυκό και σέξι, για να του κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Προτού το μυαλό σας πάει για άλλη μια φορά στα μαύρα ή κόκκινα εσώρουχα, η Νίκι Λιούις και η Μπέλα Γκάντι σας βοηθούν να αποκωδικοποιήσετε το outfit του Αγίου Βαλεντίνου και να βρείτε το κατάλληλο σύνολο για αυτή τη μοναδική ημέρα, χωρίς να χάσετε το προσωπικό σας στιλ.

Επιλέξτε ρούχα που τονίζουν το αγαπημένο σημείο του σώματος σας

Οταν θέλετε να βρείτε ένα σύνολο για κάποια ειδική περίσταση, όπως αυτή του Αγίου Βαλεντίνου, σκεφτείτε ποιο σημείο του σώματος σας θαυμάζετε περισσότερο και αναδείξτε το. Είναι τα καλλίγραμμα πόδια σας ή τα γυμνασμένα σας χέρια; Δώστε έμφαση σε αυτό, φορώντας ρούχα που το «διαγράφουν»  ή ρούχα που «αγκαλιάζουν» τη μέση και σας βοηθούν να αποκτήσετε καμπύλες, λέει η Γκάντι. Οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει μέση – δαχτυλίδι αρκεί να διαλέξει την ιδανική φούστα ή ζώνη.

Φορέστε τακούνια, αρκεί να είναι άνετα στο περπάτημα

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να θέλετε διακαώς να χορέψετε έναν ακόμα χορό μαζί του ή να περπατήσετε χέρι – χέρι στους δρόμους της πόλης και να μην αντέχετε επειδή σας κούρασαν τα παπούτσια σας! Ξεχάστε τα 15ποντα που είναι μόνο για τις πίστες. Οι ειδικοί συμβουλεύουν πως μπορείτε να φορέστε ψηλοτάκουνα, αρκεί αυτά να είναι άνετα. Σημειώνουν μάλιστα ότι τα τακούνια είναι must, γιατί έχουν σχεδιαστεί για να παίζουν με το μυαλό των αντρών. Προτιμήστε ένα ζευγάρι επάνω στα τακούνια του οποίου θα μπορέσετε να αντέξετε όλο το βράδυ. Ενώ η Γκάντι λέει πως η άνεση χαρίζει παράλληλα και αυτοπεποίθηση. 

Τα ανκλ μπουτς είναι μια πρακτική λύση!

Αφήστε εκτεθειμένη λίγη από την επιδερμίδα σας

Κανένας άντρας δεν θα ήθελε να του σερβίρετε «στο πιάτο» όλη την εικόνα του σώματος σας, αντιθέτως θα τρελαινόταν με μια υποψία του τι μπορεί να κρύβεται κάτω από τα ρούχα σας. Ενα γυμνασμένο σώμα ή μια βελούδινη επιδερμίδα. Δώστε του μια μικρή γεύση, φορώντας ένα ρούχο που αφήνει ελάχιστα εκτεθειμένα κάποια σημεία του σώματος σας. Ενα «σκίσιμο» στη φούστα ή ένα φόρεμα με τον ώμο έξω αρκούν.