ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ

9 σύνολα για να είσαι κομψή τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου


Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον έρωτα και την αγάπη. Και σίγουρα μια τέτοια ημέρα θα θέλετε να είστε πιο εκθαμβωτικές και εντυπωσιακές από κάθε άλλη φορά.

Για να μπείτε στο κλίμα αυτής της τόσο ρομαντικής ατμόσφαιρας, θα πρέπει και το look σας να είναι προσαρμοσμένο σε αυτήν.

Σημαντικό είναι βέβαια να διαλέξετε σύνολα που θα ταιριάζουν στην προσωπικότητα και το στιλ σας, ενώ παράλληλα θα είναι κομψά, χωρίς να δείχνουν υπερβολικά. Ρούχα τα οποία θα σας χαρίσουν άνεση και θα βγάλουν προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις δεσμευμένες που θα θέλετε να μαγνητίσετε το Βαλεντίνο σας, αλλά και για εσάς που έχετε επιλέξει μια σινγκλ ζωή και σκοπεύετε να βγείτε για να διασκεδάσετε με την παρέα σας είτε σε κάποιο μπαρ είτε απολαμβάνοντας ένα δείπνο ή ακόμα παρακολουθώντας απλά μια ταινία στο σινεμά.

Οι παρακάτω στιλιστικές ιδέες και προτάσεις απαντούν στο κλασικό ερώτημα «τι να φορέσω του Αγίου Βαλεντίνου;» και έχουν σκοπό να σας εμπνεύσουν.

Η ρομαντική παλέτα

Το ροζ παλ έχει ξεχωριστή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι ένα από τα πιο ρομαντικά χρώματα και συνδυάζεται άψογα με μπορντό, με μπλε, nude, καφέ ή φλοράλ, απογειώνεται όμως όταν μιλάμε για ένα τόταλ ροζ παλ σύνολο. Επιλέξτε ένα από τα must κομμάτια της χρονιάς, που δε ν είναι άλλο από τις σιλκ μάξι φούστες και συνδυάστε την με ένα πουκάμισο ίδιας απόχρωσης. Φορέστε ουδέτερα ψηλοτάκουνα. Καλύτερη επιλογή αποτελεί το λευκό ή μπεζ χρώμα.

Day to Night σικ

Ποιος είπε ότι ένα σκίνι τζην είναι κατάλληλο μόνο για τις χαλαρές σας στιγμές; Ο σωστός συνδυασμός με τα υπόλοιπα ρούχα μπορεί να δώσει ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα που θα το διατηρήσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι την έξοδο σας για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου. Φορέστε μια μπλούζα ζιβάγκο ή ένα κορμάκι σε αυτή τη μορφή, το οποίο είναι ταυτόχρονα σέξι αλλά όχι υπερβολικό. Ενα μακρύ ανοιχτόχρωμο παλτό μεταμορφώνει την μπέιζικ εμφάνιση, όπως για παράδειγμα αυτό το λευκό. Παίξτε με τις λεπτομέρειες στα άκρα. Επιλέξτε ψηλοτάκουνα που πλησιάζουν στην απόχρωση του.

Σέξι και φινετσάτη με μίνι φούστα

Αν πιστεύετε ότι η θηλυκότητα είναι συνδεδεμένη με τις μίνι φούστες, τότε σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να φορέσετε μια από την γκαρνταρόμπα σας και να αντικαταστήσετε τα παντελόνια. Επιλέξτε πριντς, σχέδια ή το κλασικό μαύρο χρώμα και φορέστε μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο αντί για γόβες. Είναι πιο άνετες στο περπάτημα, ζεστές και κυρίως κάνουν το πόδι να φαίνεται πιο μακρύ και πιο λεπτό. Συνδυάστε τη φούστα με ένα πουκάμισο με εντυπωσιακό λαιμό και ένα statement τζάκετ με λαμπερά στοιχεία.

Το ροκ outfit

Νεανική, κάζουαλ και εντυπωσιακή εμφάνιση που πάνω από όλα αποδεικνύει ότι έχετε στιλ. Φορέστε ένα μαύρο παντελόνι ή τζην με ξέφτια ή σκισίματα, ένα μπέιζικ τοπ, statement παπούτσια με μεταλλικά ( τρουκς) και επενδύστε στο δερμάτινο σακάκι με ρομαντικά κεντήματα τύπου embroidered, που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τρεντς.

Το διαχρονικό μαύρο φόρεμα

Ενα ρούχο που ταιριάζει πραγματικά με όλα και αρμόζει σε κάθε περίσταση. Το μαύρο φόρεμα είναι κλασικό, κομψό, διαχρονικό. Κολακεύει τη σιλουέτα ακόμα και όταν υπάρχουν ατέλειες γιατί τις κρύβει. Αυτή τη μέρα μπορείτε να το φορέσετε με ένα ουδέτερης απόχρωσης παλτό ή μπλέιζερ και όξφορντ παπούτσια, για να δημιουργήσετε το πιο κουλ look.

Το βραδινό outfit με βελούδο και παγιέτες

Οι παγιέτες είναι μια από τις πιο βασικές προτάσεις για τις επίσημες περιστάσεις όλο το χρόνο. Παρότι από μόνο του ένα ρούχο με παγιέτες είναι τόσο ιδιαίτερο εξαιτίας της λάμψης του, προτείνουμε να συνδυάσετε το φόρεμα με ένα ακόμα «δυνατό» κομμάτι του χειμώνα, που δεν είναι άλλο από τα βελούδινα μποτάκια. Προτιμήστε το σύνολο αυτό για το δείπνο στο εστιατόριο.

Το βραδινό άκρως θηλυκό look

Αναμφίβολα το κόκκινο είναι το κυρίαρχο χρώμα της ημέρας. Σύμβολο του πάθους και της θηλυκότητας. Με ένα κόκκινο παλτό μπορείτε να κάνετε το look σας ερωτεύσιμο και να εντυπωσιάσετε τον καλό σας στο ραντεβού. Φορέστε το σλικ μαύρο φόρεμα σας και συνδυάστε το με ακριβά κοσμήματα και σέξι ψηλοτάκουνα.

Οι ώμοι σε πρώτο πλάνο

Μια από τις πιο γοητευτικές τάσεις που είδαμε στο χώρο της μόδας. Ενα φόρεμα που εκθέτει τους ώμους είναι ικανό να εστιάσει το ενδιαφέρον του συντρόφου σας εκεί. Δεν πρόκειται για κάτι πρόστυχο, αλλά για μια καλαίσθητη εμφάνιση, που αγαπούν όλες οι fashionistas και οι σχεδιαστές. Κρατήστε ένα κλατς και συνδυάστε το φόρεμα με ψηλοτάκουνα.

Το φόρεμα όλο δαντέλα

Είναι ένα από τα ρούχα που διατηρούν το σέξι στιλ όμως δεν παύουν να είναι κομψά και φινετσάτα. Η δαντέλα είναι ταυτόχρονα ρομαντική, αισθησιακή και θηλυκή. Ενα μαύρο ή σκούρο μπλε φόρεμα όλο δαντέλα κάνει την εικόνα σας αριστοκρατική. Προτιμήστε ένα χτένισμα με τα μαλλιά πιασμένα πάνω και ολοκληρώστε το look με εντυπωσιακά κοσμήματα.