vogue.com
vogue.com
19|02|2017 23:30
SHARE
MAIΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ

Η επέλαση της Μαίρης Κατράντζου στις πασαρέλες του Λονδίνου -Παραμυθένιες δημιουργίες


Η Ελληνίδα ταλαντούχα σχεδιάστρια που έχει χαρακτηριστεί ως βασίλισσα των πριντς εντυπωσιάζει για μια ακόμη φορά με τις δημιουργίες της και το μοναδικό στιλ.

Με το σύνθημα «Ready Set Runway» η Mary Katrantzou, παρουσίασε τη νέα της συλλογή για τη σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2017 στο Tate Modern του Λονδίνου υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, όπου έδωσαν σήμερα το «παρών» δεκάδες φίλοι της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Η νέα κολεξιόν της Mary Katrantzou ήταν ένα μείγμα φαντασίας και φιλμ νουάρ, εμπνευσμένο από τον ονειρικό και παραμυθένιο κόσμο της Disney αλλά και τις αγαπημένες του φιγούρες. Τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα έκλεψαν την παράσταση μέσα στις ξεχωριστές και ευφάνταστες δημιουργίες που έφεραν επάνω τους κινηματογραφικές ηρωίδες και ήρωες.

Μια Fantasia (το μιούζικαλ του 1940) χωρίς όρια, ένας σουρεάλ κόσμος γεμάτος prints, χρώματα και πολυτελή υλικά που δημιουργούν ένα προσωπικό σύμπαν, σε συνεργασία με την Disney.

Το σόου της Mary Katrantzou άνοιξε ένα μοντέλο το οποίο φορούσε μια απλή σκούρα γκρι πένσιλ φούστα, συνδυασμένη με ένα περίεργο τζάκετ με ιδιαίτερο γιακά και μανίκια από faux γούνα σε σκούρα γκρι απόχρωση.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια σύνθεση από πολύχρωμα ρούχα, πολλά από τα οποία είχαν τα χαρακτηριστικά μοντέρνα φλοράλ μοτίβα, όπως ένα μίνι φόρεμα με κίτρινα και μοβ φλοράλ πριντς.

Τα πανωφόρια της σειράς είχαν εξίσου πολύ ενδιαφέρον, αφού είδαμε από τη Mary Katrantzou τζάκετς σε παστέλ τόνους με λαμπερές λεπτομέρειες, μακριά σακάκια με αφηρημένο φλοράλ μοτίβο και ένα τζάκετ με faux γούνα σε κίτρινο – λεμονί χρώμα το οποίο συνδυάστηκε με ασορτί δερμάτινα γάντια και καφέ καρό φούστα.

Το θέμα «Fantasia» ήταν χαρακτηριστικό σε μερικές από τις πιο λαμπερές δημιουργίες της, όπως σε ένα φόρεμα στα χρώματα του βασιλικού μπλε, της ματζέντα και του χρυσού, που ήταν διακοσμημένο με χάντρες που δημιουργούσαν μια σκηνή, η οποία θύμιζε την ταινία.

Το παραμυθένιο στοιχείο χαρακτήριζε και πολλές βραδινές τουαλέτες στο τέλος της παρουσίασης, με τα μακριά φορέματα να είναι διακοσμημένα με λαμπερές λεπτομέρειες και ονειρικές εικόνες.

Τα μοντέλα περπάτησαν επάνω σε πριγκιπικά πόιντιντ σλίπερς με φιόγκους και σε μπρόγκς με πολύ ιδιαίτερο τακούνι «καμπάνα».

Βελούδο, γούνα, δέρμα. Θηλυκά και αέρινα φορέματα, φούστες, τζάκετς, κοστούμια, κομψά παλτό. Φλοράλ στοιχεία που «παντρεύονται» με το καρό. Διαφάνειες με λαμπερή διακόσμηση από τη Swarovski και όμπρε λεπτομέρειες. Χρώματα που εκπέμπουν δυναμισμό. Κάθε κομμάτι ένα αριστούργημα, ένα έργο τέχνης.

Instagram
Instagram
footwearnews.com
footwearnews.com
Instagram
Instagram

 

 

Poem of colors #marykatrantzou #lfw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη vicki nicola (@vickipedia_ro) στις Φεβ 19, 2017, 11:41πμ PST

 

 

 

 

 

 

vogue.com
vogue.com

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Πηγή φωτογραφίας: popsugar.com

Πηγή φωτογραφίας: Instagram