Οσκαρ 2017: Οι λιγοστές οσκαρικές εμφανίσεις -Σέξι και σικάτες στο κόκκινο χαλί | 0 bovary.gr
Οσκαρ 2017: Οι λιγοστές οσκαρικές εμφανίσεις -Σέξι και σικάτες στο κόκκινο χαλί | 0 bovary.gr
27|02|2017 19:40
SHARE
ΟΣΚΑΡ 2017

Οσκαρ 2017: Οι λιγοστές οσκαρικές εμφανίσεις -Σέξι και σικάτες στο κόκκινο χαλί


Τα φετινά Οσκαρ θα μείνουν στην Ιστορία όχι μόνο για την γκάφα άνευ προηγουμένου, καθώς ανακοινώθηκε αρχικά λάθος νικητής στην σπουδαιότερη κατηγορία, αυτή της καλύτερης ταινίας, αλλά και για το γεγονός ότι οι εμφανίσεις των κυριών στο κόκκινο χαλί δεν ήταν αντάξιες του θεσμού. Αντάξιες αυτών που έχουμε συνηθίσει και αυτών που περιμέναμε. 

Τα φορέματα των Οσκαρ είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι μιλάμε συχνά πυκνά για οσκαρικά φορέματα. Ο όρος υποδηλώνει ένα φόρεμα εντυπωσιακό και φυσικά σέξι (με κάθε τρόπο). Ανεξάρτητα με το αν θα είναι κοντό ή μακρύ, με όγκο ή χωρίς, με ουρά ή όχι κτλ. Είναι ένα φόρεμα φτιαγμένο για μια τόσο ειδική περίσταση για την σταρ που το φοράει, όσο για τις νύφες το νυφικό. Δεν είναι τυχαίο ότι η προσμονή για το τι φόρεσαν, αλλά και η κριτική που ακολουθεί είναι... ανάλογη με αυτή των καλεσμένων στους γάμους. 

Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι κάποια εμβληματικά φορέματα έχουν γίνει σήμα κατατεθέν για τη χρονιά της απονομής. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, από τις πρόσφατες μόνο απονομές, τη λαδί τουαλέτα της Νικόλ Κίντμαν, ή την ροζ της Γκουίνεθ Πάλτροου και ακόμη πιο τελευταία τη μαύρη τουαλέτα της Αντζελίνας Τζολί με το βαθύ σκίσιμο στο πόδι και τη λευκό φόρεμα της Τζένιφερ Λόρενς;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τη φετινή απονομή κανένα από το φορέματα που φόρεσαν οι σταρ στο κόκκινο χαλί δεν θα μείνει στην Ιστορία. 

Η μόνη που... σώζει την παρτίδα ήταν η ενδυματολογική επιλογή της Εμμας Στόουν: Μια χρυσή, κεντημένη, με κρόσια, Givenchy τουαλέτα, σε ίσια γραμμή, με τα κρόσσια να δίνουν κίνηση στο σύνολο και την ηθοποιό, η οποία κέρδισε και Οσκαρ καλύτερου Α' γυναικείου ρόλου για το La La Land να κερδίζει και τις εντυπώσεις και τα εύσημα για το λουκ της.

 

apimages
apimages

Η Χάλι Μπέρι ήταν η δεύτερη ηθοποιός που θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκανε μια κλασική οσκαρική εμφάνιση: Εντυπωσιακό λουκ, φόρεμα με λάμψη και ιδιαίτερο κόψιμο. Ετσι, η Μπέρι, επιλέγοντας μια εκπληκτική Atelier Versace τουαλέτα και ένα ροκ μαλλί, κέντρισε το ενδιαφέρον.

Αντάξια του θεσμού και η Μπρι Λάρσον, η οποία ήταν εκθαμβωτική μέσα στην custom μαύρη βελούδινη τουαλέτα, η οποία έφερε την υπογραφή του Oscar de la Renta. Στράπλες με βαθύ «V» στο ντεκολτέ, βαθύ σκίσιμο στο κάτω μέρος και... φραμπαλάς τόνισαν τις καμπύλες της και την  βοήθησαν να κάνει μια πάνω απ' όλα αξιοπρεπή εμφάνιση. 

Το φόρεμα της Νικόλ Κίντμαν, είχε μια καλή και μια... μέτρια πλευρά. Αν και από μπροστά έμοιαζε με μια μάλλον συντηρητική επιλογή (δεν βοηθούσε η τετραγωνισμένη λαιμόκοψη-ντεκολτέ) υποδεέστερη άλλων δικών της στο κόκκινο χαλί περασμένων ετών, η πίσω όψη της τουαλέτας...φώναζε ότι το φόρεμα είναι οσκαρικό. Ανοιχτή πλάτη με ιδιαίτερο κόψιμο και... ουρά! Για τη ιστορία το φόρεμα έφερε την υπογραφή Armani Prive. 

apimages
apimages

Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν και αυτή της Αλίσια Βίκαντερ, σε πιο ρομαντικό στιλ. Κορσές, δαντέλα, ασυμμετρίες, ένα υπέροχο φόρεμα με την υπογραφή Louis Vuitton.

apimages
apimages

Ιδιαίτερα λαμπερή και η  Τζέσικα Μπιλ. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε μια χρυσή μακριά τουαλέτα  KaufmanFranco, επιλέγοντας την τελευταία τάση (το χρυσό) που αποδείχθηκε η ασφαλέστερη και πιο δημοφιλής τάση της βραδιάς. Ωστόσο, αν και η επιλογή του φορέματός της ήταν εξαιρετική, το χτένισμα που επέλεξε δεν τη βοήθησε... 

apimages
apimages

Μια εντελώς διαφορετική επιλογή, η οποία ξεχώρισε μέσα στην... ανυδρία ήταν και αυτή της Στάινφελντ. Το Ralph & Russo φόρεμα στο χρώμα του πάγου με τα παστέλ λουλούδια και τα βολάν έμοιαζε λίγο υπερβολικό, αλλά είχε όγκο, ήταν χαρούμενο, είχε την τόσο όσο υπερβολή που χρειάζεται ένα φόρεμα για να ξεχωρίσει στα Οσκαρ. Οχι, όμως, και για να καταπλήξει. 

 

apimages
apimages

Από την άλλη, εντυπωσιακή ήταν και η  Κάρλι Κλος με τη λευκή, λιτή δημιουργία της Stella McCartney η οποία απέδειξε ότι επιλέγοντας κανείς την απλότητα, δεν έχασε, όπως και ότι οι λιτές γραμμές όταν έχουν στιλ μπορούν να βοηθήσουν μια σταρ να ξεχωρίσει σε ένα κόκκινο χαλί, όπου ο ανταγωνισμός είναι αυξημένος. 

Στιε καλονρυμένες και η Ολίβια Κούλπο, με μια δημιουργία του οίκου Maschesa σε ασημί χρώμα (αν και έμοιαζε αρκετά με αυτό της Εμμα Στόουν). Το φόρεμα αυτό πέρα από πολύ εντυπωσιακό έχει δημιουργηθεί για καλό σκοπό, αφού αγοράζοντας ένα κομμάτι Chalice κανείς βοηθά στην παροχή νερού σε έναν άνθρωπο του αναπτυσσόμενου κόσμου. 

apimages
apimages

Τέλος, και η Κρίσι Τέιγκεν η οποία είναι μια κατηγορία από μόνη της, δεν τα πήγε άσχημα στην επιλογή του κατάλληλου ενδύματος για το κόκκινο χαλί. Η τουαλέτα της δια χειρός Zuhair Murad είχε όλα τα χαρακτηριστικά του οσκαρικού φορέματος. Λάμψη, εμτυπωσιακή πλάτη, σέξι κοψίματα και ένα ιδιαότερο φουλάρι που κατέληγε σε ουρά.  

 

 

 

apimages
apimages