Οι κακοντυμένες των Οσκαρ -Κιτς επιλογές στο κόκκινο χαλί: Αοσμες, χρωματιστές και ντεμοντέ | 0 bovary.gr
Οι κακοντυμένες των Οσκαρ -Κιτς επιλογές στο κόκκινο χαλί: Αοσμες, χρωματιστές και ντεμοντέ | 0 bovary.gr
27|02|2017 15:01
SHARE
ΟΣΚΑΡ 2017

Οι κακοντυμένες των Οσκαρ -Κιτς επιλογές στο κόκκινο χαλί: Αοσμες, χρωματιστές και ντεμοντέ


Υποτίθεται πως όλες οι κυρίες που είναι καλεσμένες στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, ψάχνουν το outfit τους μήνες πριν με στιλίστες και μόδιστρους να βάζουν τα δυνατά τους για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που θα κάνει τους πάντες να παραμιλούν.

Ωστόσο, κάποιες κυρίες εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό προσδιορίζουμε ως οσκαρική εμφάνιση.

Από την 89η απονομή των Οσκαρ δεν θα μπορούσαν να λείπουν παρουσίες, οι οποίες με την εμφάνισή τους μας έκαναν να αναρωτηθούμε τι στο καλό σκέφτονταν όταν έλεγαν «ναι, αυτό είναι φόρεμα για τα Οσκαρ».

Η Ντακότα Τζόνσον είπε να ντυθεί χρυσό αγαλματάκι για να ταιριάζει με τα βραβεία, αλλιώς δεν εξηγείται η ολόχρυσή της επιλογή. Η πρωταγωνίστρια των «50 αποχρώσεων του γκρι», που ντύθηκε από την  κορυφή μέχρι τα νύχια, συνδύασε την Gucci τουαλέτα της με κοσμήματα Cartier. Μάλιστα, τη συνόδευαν 20 σωματοφύλακες που ''πρόσεχαν'' τα κοσμήματα, όπως είπε.

Η υποψήφια για το βραβείο Α' Γυναικείου ρόλου για την ταινία «Loving», Ρουθ Νέγκα, μπορεί να φόρεσε custom made φόρεμα Valentino, ωστόσο, η εμφάνιση της δεν ήταν αυτή που θες για ηθοποιό που είναι ένα μικρό βήμα πριν το αγαλματάκι. Η επιλογή της δεν είχε αυτό το «κάτι» που χρειάζεται για μια τόσο μεγάλη βραδιά.

 

Η ηθοποιός Λέσλι Μαν πιθανότατα ήθελε να μοιάσει στην Μπελ από την «Πεντάμορφη και το Τέρας», γι' αυτό επέλεξε μια μουσταρδί τουαλέτα. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν ήταν αυτό που λέμε παραμυθένιο, μιας και ο πολύς όγκος έκανε το φόρεμα αρκετά φλύαρο.

 

Η τραγουδίστρια Τζανέλ Μονά, που μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο άσπρο και το μαύρο, μπορεί να μην ξέφυγε από τις λατρεμένες της αποχρώσεις, αλλά ήταν λίγο παραπάνω υπερβολική για το κόκκινο χαλί. Με ένα ογκώδες φόρεμα Elie Saab Haute Couture έδειχνε να είναι κατάλληλη για μια άλλη εποχή και όχι για το 2017.

 

Η Τζίνιφερ Γκούντγουιν προτίμησε να βάλει μια κόκκινη τουαλέτα με δαντελένιες λεπτομέρειες δια χειρός Zuhair Murad. Ο ψηλός λαιμός του φορέματος, ωστόσο, φαίνεται να μην ταιριάζει ιδιαίτερα με το κοντό μαλλί της ηθοποιού και το στρογγυλό της πρόσωπο.

Η ηθοποιός Μπλάνκα Μπλάνκο ήταν μία από τις πιο κακοντυμένες της βραδιάς, επιλέγοντας μία κίτρινη στενή τουαλέτα με έντονους ώμους και σκίσιμο, το οποίο δεν κράτησε τίποτα κρυφό. Η χρυσή ζώνη στη μέση ήταν τουλάχιστον άκυρη.

Μπορεί τα slip dress και η δαντέλα να είναι μόδα, αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως ο συνδυασμός τους δημιουργεί εκρηκτικό αποτέλεσμα. Η σκηνοθέτης Μιράντα Τζουλάι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα nude slip dress κάτω από ένα μάξι δαντελένιο φόρεμα. Το καλύτερο απ' όλα είχε επάνω κοκκινολαίμηδες!

Μετά τους κοκκινολαίμηδες, σειρά είχαν οι πεταλούδες, με την ηθοποιό Κέλι Ρίπα να φορά μία μπλε τουαλέτα με πεταλούδες.

Η Ντάρια Στρόκους ως μοντέλο ζει μέσα στην καρδιά της μόδας, ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε καθόλου. Η Ρωσίδα καλλονή επέλεξε να φορέσει μια μωβ τουαλέτα που έλαμπε σαν ντισκόμπαλα. Πέρα από αυτό είχε και έναν τεράστιο φιόγκο στο αριστερό μέρος, που τράβηξε τα βλέμματα για τους λάθος λόγους.

Η Άβα Ντουβερνάι, σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, έχοντας τα μαλλιά της ράστα, όπως πάντα, διάλεξε να φορέσει ένα ογκώδες γκρι του πάγου φόρεμα με κεντητές λεπτομέρειες, μανίκια και λαιμό, που έδειχνε εντελώς ξένο πάνω της.

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις ήταν και αυτή της Αλισον Σρέντερ, η οποία προσπάθησε να εντυπωσιάσει με ένα πολύχρωμο φόρεμα, χωρίς να τα καταφέρνει. Εκτός του ότι τα χρώματα δεν «κάθονταν» καλά μεταξύ τους, το σχέδιο δεν αναδείκνυε καθόλου το σώμα.

Το φόρεμα που επέλεξε να βάλει η γυναίκα του Βινς Βον, Κουλα Ουέμπερ, είχε λίγο απ' όλα... λίγη διαφάνεια, λίγη λάμψη, πολλά στρογγυλά υφάσματα και μια ουρά που θύμιζε κουρτίνα.

Φωτογραφίες: AP Images