FASHION ICON ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

Η μικρότερη fashionista στον κόσμο -Η 3χρονη που ντύνεται σαν fashion blogger σπάει το Ιντερνετ


Η Ζόι Γιαμπάτ είναι μόλις τριών ετών και σίγουρα δεν είναι ούτε φάσιον μπλόγκερ ούτε it girl.

Ομως, παρά το (πολύ) νεαρό της ηλικίας της, είναι μια ανερχόμενη σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με χιλιάδες ακολούθους στο Instagram να θαυμάζουν τις στιλιστικές της επιλογές καθημερινά.

Ζει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και διαθέτει την πιο αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα, που είναι γεμάτη με ρούχα -τελευταία λέξη της μόδας, ενώ ξεχωρίζει για το μοναδικό προσωπικό της στιλ και τις σχεδόν επαγγελματικές τις πόζες στις φωτογραφίες της.

Για να εντυπωσιαστείς ακόμα περισσότερο, η Ζόι κάνει το συνδυασμό των ρούχων μόνη της ή κάποιες φορές με ελάχιστη βοήθεια από τη μητέρα της, Κίμπερλι, που υποστηρίζει ότι η κορούλα της αγαπάει το φωτογραφικό φακό στον οποίο βγάζει μια απίστευτη φυσικότητα.

 

 

«Οταν έγινε τριών ετών, άρχισε να διαλέγει μόνη της το outfit της και να διαμορφώνει το στιλ της, ενώ όταν εγώ επιχειρούσα να της προτείνω τι να φορέσει, εκείνη αντιδρούσε και υποστήριζε τη δική της άποψη, δείχνοντας μου τι θέλει. Για παράδειγμα ταίριαζε ένα T-shirt με μια φούστα και προσέθετε αξεσουάρ», λέει η Κίμπερλι, η οποία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στα social media για να βάζει φωτογραφίες τόσο της κόρης της, όσο και του γιου της, Κένζο.

Αναρωτιέσαι πόσο κοστίζουν τα ρούχα της μικρής;

Η 28χρονη μητέρα ξοδεύει τριάντα έως πενήντα δολάρια για κάθε κομμάτι, όμως λέει ότι τα περισσότερα τζάκετ είναι ακριβά, ενώ το φετίχ της μοιάζει να είναι τα παπούτσια.

Η Κίμπερλι πιστεύει ότι η Ζόι θα μπορούσε να γίνει ένα καλό μοντέλο ή μια μπαλαρίνα, όταν μεγαλώσει, μιας και μια από τις αγάπες της είναι ο χορός!