Η Kristen Stewart στην καμπάνια της τσάντας CHANEL's GABRIELLE | 0 bovary.gr
Η Kristen Stewart στην καμπάνια της τσάντας CHANEL's GABRIELLE | 0 bovary.gr
CHANEL

Η Kristen Stewart στην καμπάνια της τσάντας CHANEL's GABRIELLE


Ο γαλλικός Οίκος τιμά την Gabrielle «Coco» Chanel με το λανσάρισμα της νέας του τσάντας με το απαράμιλλο στιλ, που φέρει το όνομα της και οι ambassadors του δίνουν τη δική τους οπτική για τη θρυλική Coco.

Ποια είναι η Gabrielle;

Πρώτη η Kristen Stewart, με σκηνοθέτη τον Αυστραλιανό Daniel Askill συναντά το πνεύμα της Chanel και δίνει τη δική της απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Στο πρώτο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της τσάντας CHANEL's GABRIELLE, η δημοφιλής ηθοποιός εισέρχεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όταν ένας πολυέλαιος γεμάτος κρύσταλλα πέφτει και σπάει.

Η ταινία μικρού μήκους που συμμετέχει η Kristen Stewart έχει έντονο το απόκοσμο στοιχείο, όπως σχολιάζει η ίδια η ηθοποιός.

Η αδρεναλίνη οδηγεί την Stewart στην τσάντα CHANEL's GABRIELLE κι έπειτα, στο όνομα της θρυλικής ιδρύτριας που είναι γραμμένο με καλλιγραφικά γράμματα επάνω στο θολό παράθυρο του δωματίου. Αυτό μοιάζει με μια επιβεβαίωση για εκείνη. Την πρώτη ευκαιρία που της δίνει η Gabrielle να τη γνωρίσει. Την πρώτη ιδέα της. Και αυτό την κάνει πραγματικά χαρούμενη!

Ανακαλύψετε το πρώτο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της τσάντας CHANEL's GABRIELLE, με την Kristen Stewart.

 

 

#TheCHANELGABRIELLEbag
#GabrielleChanel