chanel-news.chanel.com
chanel-news.chanel.com
22|04|2017 15:30
SHARE
CHANEL

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων για την CHANEL's GABRIELLE –Η Caroline de Maigret απογειώνει τη γαλλική φινέτσα


Η Chanel παρουσιάζει για πρώτη φορά σκηνές από τα γυρίσματα του τρίτου βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της τσάντας CHANEL's GABRIELLE, με την Caroline de Maigret.

Ενα έργο ασπρόμαυρο,  με άκρως ρομαντική διάθεση που αποτελεί στο σύνολο του ένα φόρο τιμής στη γαλλική φινέτσα και κομψότητα, στην καρδιά της πόλης του Φωτός.

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο, μιλάει στην κάμερα για τη μοναδική αυτή εμπειρία και εξομολογείται, πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της θρυλικής Gabrielle.

«Το σημερινό γύρισμα ήταν μια απίστευτη εμπειρία με ταλαντούχους ανθρώπους, το σκηνοθέτη Olivier Assayas και την ομάδα του. Κατευθύνομαι σε ένα παριζιάνικο διαμέρισμα και φτάνω μπροστά σε μια φωτογράφιση που είχα με τον Karl . Είναι μια μνεία του Olivier Assayas στον Karl Lagerfeld. Παίρνω μαζί μου την τσάντα Chanel's Gabrielle. Μοιάζει να με συντροφεύει το πνεύμα της Gabrielle. Πάντα με ενέπνεε. Φιλοδοξώ να ακολουθήσω τα βήματα της, να αποκτήσω την ασυγκράτητη ελευθερία του να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, όταν το θέλεις», λέει η πρωταγωνίστρια του τρίτου βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της τσάντας CHANEL's GABRIELLE, Caroline de Maigret.

Ανακαλύψτε όλα όσα συνέβησαν στα γυρίσματα από το τρίτο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας της τσάντας CHANEL's GABRIELLE: