billcost.gr
billcost.gr
21|04|2017 19:03
SHARE
BILL COST

Επώνυμα Ρούχα Bill Cost: Η ανοιξιάτικη collection θα σας εντυπωσιάσει!


Η άνοιξη «γεννάει» την επιθυμία για ριζική αλλαγή στην εικόνα σας, αρχής γενομένης από την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, αφού τώρα σίγουρα έχετε την καλύτερη διάθεση για αγορές γι΄αυτό ψωνίστε από το πιο chic brand της γυναικείας μόδας, Bill Cost.

Τα επώνυμα ρούχα Bill Cost σας προτείνουν τέσσερις διαφορετικούς τρόπους για να συνδυάσετε το παντελόνι ή τη φούστα, με γυναικείες μπλούζες και πουκάμισα που ταιριάζουν σε κάθε στυλ.

Για εσάς που αγαπάτε το φόρεμα, δείτε παρακάτω τη φετινή in fashion πρόταση.

Ασύμμετρη μπλούζα και μακριά, ιδανική για κολάν!

Ασύμμετρη μπλούζα που αναδεικνύει το κομψό στυλ σας, μέσα από την γλυκιά απόχρωση του καρώ μπλε που θα φορεθεί πολύ φέτος. Ταιριάζει ιδανικά με κολλητά ελαστικά παντελόνια και κολάν. Αποτελείται από βαμβάκι και πολυεστέρ, σας κρατάει αέρινες και καλοκαιρινές! Βρείτε την εδώ, με δωρεάν μεταφορικά.

Casual μπλούζα με λεπτομέρεια στα μανίκια

Απλή basic μπλούζα αμάνικη που ταιριάζει με όλα τα outfit και μπορεί να υποστηρίξει τόσο ένα απλό αθλητικό στυλ όσο και ένα formal. Η ιδανική αγορά για να ανανεώσετε τα basic μπλουζάκια της γκαρνταρόμπας σας και να επιλέγετε κάθε φορά που χρειάζεστε κάτι απλό και εύκολο. Βρείτε την σε μπλε και χακί.

Μαύρη ζιπ-κιλότ – Η απόλυτη αίγλη στο γραφείο και την βόλτα

Οι παντελόνες ζιπ-κιλότ είναι πλέον μία από τις all time classic επιλογές για τις all day εμφανίσεις σας. Συνδυάστε με ένα απλό t-shirt, ένα κοντό τοπ ακόμα και με πουκάμισο για office style. Επιλέξτε την για να είστε έτοιμες και κομψές τόσο γρήγορα και απλά. 

Φόρεμα με πιέτες: Το απόλυτο fashion!

Γίνεται να βγάλετε το καλοκαίρι, χωρίς καινούργιο φόρεμα; Το ροζ παλ φόρεμα με πιέτες είναι το απόλυτο στυλ για τα σοκάκια του νησιού και τους δρόμους της πόλης, ειδικά σε περιστάσεις που απαιτούν να είστε προσεγμένη και chic. 

Μπλούζα με φερμουάρ και δέσιμο – Εναλλακτική και εντυπωσιακή

Αποκτήστε από εδώ την αμάνικη μπλούζα Bill Cost σε μαύρο και μπεζ. Συνδυάζεται ιδανικά με παντελόνα, τζιν, φούστες και γίνεται η νούμερο ένα επιλογή σας για τις ζεστές μέρες που θέλετε να φοράτε κάτι άνετο και δροσερό.

Μπείτε στο online κατάστημα με επώνυμα γυναικεία ρούχα της Bill Cost και αγοράστε καινούργια outfits για να ανανεώσετε το στυλ σας!