Hazelnut: Δύο αδελφές έφτιαξαν το δικό τουs brand ρουχισμού & γεμίζουν θετική ενέργεια την πόλη | 0 bovary.gr
Hazelnut: Δύο αδελφές έφτιαξαν το δικό τουs brand ρουχισμού & γεμίζουν θετική ενέργεια την πόλη | 0 bovary.gr
HAZELNUT

Hazelnut: Δύο αδελφές έφτιαξαν το δικό τουs brand ρουχισμού & γεμίζουν θετική ενέργεια την πόλη


Η Ελλη και η Ρωξάνη, η Ρωξάνη και η Ελλη είναι οι Hazelnut. Είναι δυο αδελφές που θα σε κάνουν να πιστέψεις πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, αν το αγαπάς και το προσπαθήσεις.

Βρεθήκαμε στο Χαλάνδρι, σε μία από τις πιο αισιόδοξες γωνιές της πόλης και αυτό που εισπράξαμε από τις Hazelnut είναι μόνο φως.

Η ιστορία τους είναι απίθανη όπως και αυτές.

Η Έλλη

 

Η Ρωξάνη

Αγαπούσαν τα ρούχα και ήθελαν πάντα τα δικά τους να ξεχωρίζουν. Η Ρωξάνη είπε να τολμήσει μαζί με την Ελλη και να ξεκινήσουν να δημιουργούν κάτι εντελώς δικό τους. Ξεκίνησαν μαθήματα κοπτικής-ραπτικής, νοίκιασαν το υπόγειο ενός φίλου και τα βράδια έραβαν. Ο, τι έφτιαχναν το έδιναν σε φίλους και κάπως έτσι όλο και περισσότεροι τις μάθαιναν και ήθελαν να φοράνε τα ρούχα τους.

«Ή τώρα ή ποτέ», είπαν. Μπορεί να φοβήθηκαν αλλά όλα είναι μια απόφαση, όπως λένε. «Αν κάτσεις να το σκεφτείς, πάει. Σκας και κολυμπάς».

Το ελληνικό brand Hazelnut ήταν γεγονός.

Τα κορίτσια μπορεί να μην είχαν ιδέα από το τι εστί κράτος αλλά ήξεραν πολύ καλά το ρούχο, ράψιμο, κόψιμο, σχέδιο τα πάντα. Η Ρωξάνη είναι ο άνθρωπος πίσω από την παραγωγή, το design, ενώ η Ελλη είναι η business woman, ο άνθρωπος που ασχολείται περισσότερο με το οικονομικό κομμάτι από το να πληρώνει λογαριασμούς μέχρι να μιλάει με τα μαγαζιά. Μαζί, ωστόσο, αποφασίζουν τα πάντα.

«Δεν ξέραμε τι σημαίνει εφορία, ΤΕΒΕ. Απογοητευτήκαμε αλλά δεν τα παρατήσαμε. Η άγνοια κινδύνου μας βοήθησε».

Λάθη μπορεί να έγιναν αλλά αυτά ήταν που τις εξέλιξαν και τις έφτασαν εδώ που βρίσκονται σήμερα. Ηταν αυτά που τις ωφέλησαν.

Το ότι είναι αδελφές, όπως μας είπαν, σημαίνει πως υπάρχει συνεννόηση. Πριν ανοίξουν την εταιρεία ήταν πρώτα φίλες, όχι απλά αδελφές, οπότε ο συνεταιρισμός ήταν εύκολος.

Στις Hazelnut βλέπεις μια οικογένεια

Οχι μόνο γιατί η Ελλη και η Ρωξάνη είναι αδελφές, αλλά γιατί οι φίλοι τους είναι η οικογένειά τους και οι άνθρωποι που τις στήριξαν, στέλνοντας τους θετική ενέργεια. 

T-Shirts με Good Vibes

Τα ρούχα τους είναι αυτά που θα θέλανε να φοράνε και δεν έβρισκαν πουθενά. Είναι το προσωπικό τους γούστο.

Είναι κυρίως street wear και βασίζονται στο τρίπτυχο Sea Sun Snow, που τόσο αγαπούν. Έμπνευσή τους το snowboard, το σερφ, το σκέιτ και η ελληνική φύση. 

Εκτός από το μαγαζί τους στο Χαλάνδρι, μπορείτε να τα βρείτε σε surf houses. 

Από τα καλοκαιρινά τους λατρέψαμε το ροζ T-Shirt με το κόκκινο Hazelnut girl αλλά και εκείνο με τον ναύτη στο πίσω μέρος.

 

 

«Ζούμε σε μια δύσκολή εποχή και βλέπουμε απογοητευμένα παιδιά. Να μην απογοητεύονται, για όλους είναι δύσκολα και ας πίνεις μία μπύρα λιγότερη. Είναι εντάξει να ξυπνάς και να είσαι ευτυχισμένος».

Το 100% ελληνικό brand Hazelnut με σήμα το φουντούκι γεμίζει με good vibes την πόλη και θυμίζει πως για όλα χρειάζεται θέληση, δουλειά και όρεξη.

Το Hazelnut θα το βρεις στο Χαλάνδρι, Αγίου Γεωργίου 19, με την Ελλη, τη Ρωξάνη και τους τετράποδους φίλους τους να σε περιμένουν!

 

TAGS