shutterstock
shutterstock
ΝΤΥΣΙΜΟ

4 τρικ για να κάνεις το οικονομικό σου look να φαίνεται πανάκριβο


Μπορεί ο κόσμος της μόδας να ανανεώνεται αστραπιαία και να μας παρουσιάζει ολοένα και περισσότερες προ-τάσεις, ωστόσο βασικός κανόνας στην υιοθέτηση οποιουδήποτε στιλ είναι η προσθήκη της προσωπικής πινελιάς κάθε γυναίκας σε αυτό, ώστε να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και το χαρακτήρα της.

Ενα από τα τρεντς που το υποστηρίζουν ακράδαντα αυτό είναι και το λεγόμενο «mix & match», που αφορά στο «πάντρεμα» διαφορετικών μοτίβων, πριντς και χρωμάτων προκειμένου να φέρει μια δημιουργική έκρηξη σε κάθε εμφάνιση.

Αυτή τη φορά, επικεντρωνόμαστε όμως σε μια επιμέρους δυνατότητα του «mix & match», αυτή που αφορά στο συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ υψηλής ραπτικής με τα πιο οικονομικά και απλά items της γκαρνταρόμπας, χωρίς το αποτέλεσμα να χάνει σε κομψότητα.

Παράλληλα, οι συγκεκριμένες ενδυματολογικές επιλογές δεν απαιτούν να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία για να αναβαθμίσετε το στιλ σας.

Με αυτά τα 4 τρικ μπορείτε να συνδυάσετε τα πανάκριβα με τα πιο οικονομικά items και να στρέψετε τα βλέμματα όλων επάνω σας!

Επενδύστε χρήματα σε τσάντες, παπούτσια και γυαλιά ηλίου

Επειδή έχουμε τη συνήθεια να βαριόμαστε εύκολα τα ρούχα μας και να θέλουμε να τα αλλάζουμε διαρκώς, το ιδανικότερο είναι να βάλετε όριο στο χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για αυτά, αλλά να είστε γενναιόδωρες ως προς τσάντες, παπούτσια και γυαλιά ηλίου που είναι διαχρονικά, ταιριάζουν με όλα και κάνουν το statement στην εμφάνιση σας.  

shutterstock
shutterstock
shutterstock
shutterstock

Επιλέξτε απλές γραμμές και αποφύγετε τα περίπλοκα σχέδια

Αυτό αφορά στα οικονομικά κομμάτια που μπορείτε να αγοράζετε τακτικά. Οι απλές γραμμές και τα λιγότερο πολύπλοκα σχέδια μπορούν να συνδυαστούν πιο πετυχημένα με items που έχουν την υπογραφή ενός γνωστού brand, χωρίς να αφαιρούν πόντους από την ιδιαιτερότητα του.

Αγοράστε «έξυπνα» στις εκπτώσεις

Ενας από τους τρόπους για να αποκτήσετε πολύ ακριβά ρούχα και αξεσουάρ που φέρουν την υπογραφή των αγαπημένων σας brands και να μπορέσετε να τα συνδυάσετε με απλά κομμάτια, είναι να τα αγοράσετε σε καλύτερες τιμές, όταν στην αγορά γίνονται εκπτώσεις και αυτό συνήθως συμβαίνει όταν θεωρούνται «εκτός εποχής».  

shutterstock
shutterstock

Αγοράστε «βασικά» κομμάτια στη χαμηλότερη τιμή

Κάθε γκαρνταρόμπα θα πρέπει να είναι «εξοπλισμένη» με ρούχα και αξεσουάρ που θεωρούνται βασικά για να διαμορφώσουν ένα στιλ οποιαδήποτε ημέρα και εποχή του χρόνου, ακόμα και ώρα! Κομμάτια σαν αυτά αποτελούν τα τζην, τα κολάν, τα T-shirts (κυρίως μονόχρωμα), τα καπέλα και τα κασκόλ.