Η ολοκαίνουργια boutique στο Ελ. Βενιζέλος είναι ένα ταξίδι στο στιλ! | 0 bovary.gr
Η ολοκαίνουργια boutique στο Ελ. Βενιζέλος είναι ένα ταξίδι στο στιλ! | 0 bovary.gr
PINKO

Η ολοκαίνουργια boutique στο Ελ. Βενιζέλος είναι ένα ταξίδι στο στιλ!


Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και τι καλύτερο από το να οργανώσετε ένα όμορφο ταξίδι που θα σας ανανεώσει τη διάθεση;

Αυτή τη φορά προτείνουμε να κάνετε check -in για έναν προορισμό διαφορετικό από όλους τους υπόλοιπους, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη σας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ο λόγος για την ολοκαίνουρια boutique PINKO στο MainTerminal του Αεροδρoμίου Ελευθέριος Βενιζέλος, που θα σας βάλει σε mood-for-flight, με τη Spring/Summer 2017 συλλογή PINKO με outfits που ταξιδεύουν στo στιλ και δυνατά looks που τροχοδρομούν για διαφορετικούς προορισμούς!

Υλικά, υφές, χρώματα και μοτίβα μιξάρονται στο beat της σεζόν.  

Ραφιναρισμένο athleisure με θηλυκή urban διάθεση, latin ταμπεραμέντο με παιχνιδιάρικα βολάν, ανάλαφρα φλοράλ φορέματα με μεσογειακές αναφορές και rock chic ρομαντισμός με τούλι, χρωματιστή δαντέλα και περφορέ υφές, καταργούν τα σύνορα μέσα από αναπάντεχους PINKO συνδυασμούς για το καλοκαίρι του 2017.

Εξωτικά πάτερν, παραδεισένιες λεπτομέρειες, φλογερά κόκκινα, αστραφτερά πράσινα σε ροζ quartz φίλτρα και το σχέδιο πτήσης αλλάζει για τους Τροπικούς.

Σούρες, μεγάλοι φιόγκοι, βαθιά V και έντονοι ώμοι βάζουν σφραγίδα 1980s στη σιλουέτα- διαβατήριο της σεζόν, ενώ καθαρά κοψίματα, ζυγισμένες ασυμμετρίες και ανδρόγυνες γραμμές δίνουν boarding pass στα 1990s.

Κορίτσια της πόλης με ορμητική φαντασία και φινέτσα ντίβας ραφινάρουν τη hip-hop κουλτούρα και περνούν στη fast lane, άλλοτε με αέρα jetsetter κι άλλοτε με την δυναμική μιας σταρ της R&B, αλλά πάντα με το natural glam που τους αξίζει.

Chic, Rock ή Bon Ton, τα sneakers SΗΙΝΕ ΒΑΒΥ SHINE αντιμετωπίζουν με μια κίνηση κάθε στιλιστικό jetlag. Το ζευγάρι που δεν κοιμάται ποτέ είναι ready-to-go με παντελόνι και jumper, pencil φούστα ή βραδινό φόρεμα.  Ίσια σανδάλια με ροκ επιρροές, ψηλές πλατφόρμες και αόρατα ψηλοτάκουνα πέδιλα γαρνίρουν τα outfit.

Στιλάτη και τολμηρή, η Love Bag, η τσάντα σταρ της συλλογής PINKO, τώρα γίνεται ακόμα πιο περιπετειώδης και στέλνει καρτ ποστάλ από τη Χαβάη και ευχές για BonVoyage κεντημένες σε δέρμα και καμβά. Με λαμπερές ρίγες, μεταλλικές αστραπές και σορμπέ τόνους η Love Bag του καλοκαιριού προκαλεί τον εαυτό της με αναπάντεχα κοντράστ και special Coca Cola εκδοχές, μέρος της capsule collection, με πρωταγωνιστή το πιο αναγνωρίσιμο logo στον πλανήτη.

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα PINKO είναι προσβάσιμο και από τις Αφίξεις, στο Επίπεδο των Αναχωρήσεων, δίνει access-all-passengers εντός Σένγκεν και κάνει το trendspotting το πιο συναρπαστικό κομμάτι του ταξιδιού!

PINKO, Κτίριο Κυρίου Αεροδρομίου, Επίπεδο Αναχωρήσεων -περιοχής Schengen, για όλους τους επιβάτες. –Main Terminal Building, Departure Level–area Schengen (all passengers).

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Κυριακή 06:00 - 22:00

Monday to Sunday 06:00 – 22:00