Ντύσου προκλητικά στη συνέντευξη για δουλειά | 0 bovary.gr
Ντύσου προκλητικά στη συνέντευξη για δουλειά | 0 bovary.gr
ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Ντύσου προκλητικά στη συνέντευξη για δουλειά


Αρθρα επί άρθρων έχουν γραφτεί και συμβουλές επί συμβουλών έχουν δοθεί για να σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο outfit για την ημέρα που θα πας σε συνέντευξη για δουλειά.

Ψηλόμεσα παντελόνια, κομψά πουκάμισα, όχι μίνι, όχι σκισίματα, κάτι κλασικό και κλειστό, βεβαίως-βεβαιώς, είναι μόνο μερικές από τις δεκάδες συμβουλές που έχεις διαβάσει.

Οπως τις έχει συγκρατήσει, έτσι και να τις διαγράψεις από το κεφάλι σου.

Εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις σε μια συνέντευξη για δουλειά ή στην παρουσίαση ενός πρότζεκτ, δείχνοντας ευφυής, φόρεσε κάτι αποκαλυπτικό.

Οι ερευνητές κάλεσαν 64 ανθρώπους να κατατάξουν δύο γυναίκες σχετικά με την ευφυΐα και την πίστη τους. Η μία φορούσε μίνι φούστα και ντεκολτέ και η άλλη μια πιο μακριά φούστα και πιο κλειστό τοπ.

«Σε αντίθεση με τις προβλέψεις μας τα σεξουαλικά ρούχα οδήγησαν σε υψηλότερες βαθμολογίες σχετικά με την νοημοσύνη και την πίστη», αναφέρει ο ερευνητής Αλφρέντο Γκέιτεν και αναρωτιέται:

«Εχουν αλλάξει τόσο πολύ οι τάσεις που οι άνθρωποι δεν βασίζονται στο φόρεμα μιας γυναίκας για να την κρίνουν;». «Πιστεύουμε», προσθέτει, «πως εξακολουθούν να υπάρχουν αρνητικές στάσεις εκεί έξω, αλλά ίσως οι άνθρωποι βλέπουν μια σέξι εμφάνιση πιο θετικά».