Αυτή η κοπέλα μεταποιεί ρούχα και το αποτέλεσμα είναι με μια λέξη εκπληκτικό -Εντελώς άλλα, ολοκαίνουρια | 0 bovary.gr
Αυτή η κοπέλα μεταποιεί ρούχα και το αποτέλεσμα είναι με μια λέξη εκπληκτικό -Εντελώς άλλα, ολοκαίνουρια | 0 bovary.gr
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΡΟΥΧΩΝ

Αυτή η κοπέλα μεταποιεί ρούχα και το αποτέλεσμα είναι με μια λέξη εκπληκτικό -Εντελώς άλλα, ολοκαίνουρια


Όταν ξέρεις πώς να ράβεις, τότε οι μεταποιήσεις στον κόσμο της ένδυσης γίνονται κάτι περισσότερο από απλές σκέψεις. Από το μπάλωμα ενός παλιού φούτερ μέχρι το ακριβές μέτρημα και κόντεμα ενός παντελονιού, οι «επισκευές» των ρούχων γίνονται παιχνιδάκι. Για ορισμένες γυναίκες όμως, όπως τη Σάρα Τιάου, οι μικροδιορθώσεις πάνω στα ρούχα ήταν μόνο η αρχή για να αναδείξει το ταλέντο της.

Μητέρα τριών παιδιών, η Σάρα έχει την ικανότητα να μεταμορφώσει από τη μία στιγμή στην άλλη ακόμη και τα πιο απλά μπλουζάκια και κομψά και στιλάτα φορέματα, βάζοντας απλώς την προσωπική της πινελιά. Το ταλέντο της, αποτελεί έμπνευση για όσους έχουν πάθος με τον σχεδιασμό ρούχων, αφού τα κομμάτια δεν έχουν καμία διαφορά από αυτά που μπορεί να βρει κάποιος στα ράφια ενός καταστήματος.

Για τη Σάρα, κανένα ρούχο δεν είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Είναι πρόθυμη να δουλέψει πάνω σε οποιοδήποτε είδος ενδύματος και υφάσματος, από δαντελωτά νυφικά μέχρι μάλλινα παλτό και να φανταστεί ολοένα και περισσότερους τρόπους για να φορεθούν. Το μάλλινο παλτό για παράδειγμα, από ένα άχαρο ρούχο που το πιο πιθανό είναι πως κανείς δεν θα το φορούσε πλέον, κατέληξε να είναι ένα κομψό φόρεμα.

Η Σάρα χρησιμοποιεί το ταλέντο της για να είναι και τα παιδιά της μέσα στη μόδα. Τα υπερμεγέθη πουκάμισα μεταμορφώνονται σε χαριτωμένα φορέματα για τις τρεις κόρες της, με τις λεπτομέρειες (τσέπες, κουμπιά κλπ) να προστίθενται από την «δημιουργό» πριν από την ολοκλήρωση της μεταποίησης.

Εάν λοιπόν έχετε περιέργεια να μάθετε πώς μπορείτε να μεταποιήσετε κι εσείς τα παλιά σας ρούχα, η Σάρα θα σας δείξει κάθε βήμα μέσω του προσωπικού της καναλιού στο Youtube.