Pixabay
Pixabay
07|01|2018 14:19
SHARE
WTF

Viral το βίντεο με άνδρα που ψιλοκόβει κόλιανδρο -Θες να το δεις μέχρι το τέλος


Ό,τι κι αν κάνατε την πρώτη ημέρα του 2018, είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι ρίξατε μια ματιά στο κινητό ή το tablet για να δείτε πώς ήταν η 1η μέρα του χρόνου για τους φίλους σας. 

Στην πραγματικότητα τα Timeline πήραν φωτιά, είτε από ευχές, είτε από φωτογραφίες είτε από βίντεο που ανέβασαν οι χρήστες για να μοιραστούν το κλίμα των ημερών. 
Εμείς θα σταθούμε σε ένα βίντεο που ανέβηκε την πρωτοχρονιά στο Twitter και δείχνει έναν άνδρα να κόβει κόλιανδρο (το μυρωδικό που μοιάζει με τον μαϊντανό, αλλά έχει πιο πικάντικη γεύση) και από τότε έγινε viral. 

Η ιδιοκτήτριά του, Rebecca Castañeda το ανέβασε αρχικά στο Snapchat. Πρόκειται για ένα βίντεο που τραβήχτηκε στο El Camino Real Mexican Food, το εστιατόριο της οικογένειάς της στην Καλιφόρνια. Λίγο μετά το ανέβασμα στο Snapchat, έλαβε τόσα θετικά σχόλια που αποφάσισε να το δημοσιεύσει και στο Twitter. Ο χαμός δεν άργησε να γίνει. Χιλιάδες χρήστες το σχολίασαν, το μοιράστηκαν, ενώ περίπου 4,5 εκατ. από αυτούς το είδαν στις οθόνες τους. Τι έχει όμως αυτό το βίντεο που μάγεψε κυριολεκτικά τους χρήστες; Η Castañeda είπε ότι όσοι βλέπουν το βίντεο, το βρίσκουν με κάποιο τρόπο «ικανοποιητικό».

Όποια και αν είναι η αιτία, το βίντεο του Rogelio που τεμαχίζει με έναν απίθανο τρόπο ένα τεράστιο μάτσο κόλιανδρου έγινε viral και σίγουρα θα το δεις μέχρι το τέλος.