Shutterstock
Shutterstock
ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Eνας πανέξυπνος και πρακτικός τρόπος για να αποθηκεύεις τα σεντόνια σου


Το κρεβάτι είναι το πιο κόζι σημείο του σπιτιού μας, είναι το καταφύγιο στο οποίο θέλουμε να αφεθούμε κάθε φορά που επιστρέφουμε μετά από μια κουραστική ημέρα και εκεί θα απολαύσουμε τον πιο αναπαυτικό ύπνο μας.

Ωστόσο, το πλύσιμο και η καθαριότητα των κλινοσκεπασμάτων αποδεικνύονται χρονοβόρα και ανιαρή διαδικασία για όλους. Είναι όμως απολύτως αναγκαίο για την υγεία μας.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να πλένουμε τα σεντόνια μας μία φορά την εβδομάδα. 

Οταν λοιπόν τα έχετε βγάλει από το πλυντήριο και τα έχετε σιδερώσει, υπάρχει ένας πρακτικός και έξυπνος τρόπος για να τα αποθηκεύσετε στη ντουλάπα σας. Βασικά με αυτό το τρικ όλα σας τα σεντόνια θα είναι οργανωμένα στην εντέλεια! 

Είναι σίγουρο ότι θα σας λύσει τα χέρια και θα σας κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη την επόμενη φορά που θα θέλετε να στρώσετε το κρεβάτι σας.

Η ειδικός όμως του νοικοκυριού, Μάρθα Στιούαρτ, που έκανε επάγγελμα την αγάπη της για την τάξη, τη διακόσμηση και την καλαισθησία μας δείχνει τον πιο πρακτικό τρόπο για να αποθηκεύσουμε το πανωσέντονο, το κατωσέντονο μέσα στην αντίστοιχη μαξιλαροθήκη ώστε να έχουμε το σετ μαζί και να μην χάνουμε χρόνο στο να ψάχνουμε τα επιμέρους κομμάτια του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Τα λάθη που κάνουμε όταν πλένουμε τα σεντόνια μας

Ο εύκολος τρόπος να διπλώνεις τα σεντόνια με λάστιχο

To απίθανο κόλπο για να τοποθετήσεις το πάπλωμα μέσα στην παπλωματοθήκη