@emilyskye
@emilyskye
LOVE YOUR BODY

Mια Fitness blogger δείχνει πώς άλλαξε το σώμα της η εγκυμοσύνη


Το σώμα μιας γυναίκας, όπως είναι φυσικό, υπόκειται σε πολλές αλλαγές μετά τη γέννα. 

Ότι έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της κύησης και της γέννας αντικατοπτρίζεται στο σώμα της. Κιλά, χαλάρωση, σημάδια κ.α. Είναι λογικό, λοιπόν, να είναι δύσκολο να επιστρέψει στην προηγούμενη φυσική της κατάσταση πολύ γρήγορα και εύκολα. 

Μια γυναίκα και μητέρα μίλησε για την πίεση που υφίστανται οι γυναίκες να αποκτήσουν το σώμα που είχαν πριν από τον τοκετό.

Η Emily Skye, διάσημη Αυστραλιανή fitness blogger, πρόσφατα γέννησε το πρώτο της μωράκι. 

Παρά το ότι είχε δεσμευτεί να ακολουθήσει αυστηρό πρόγραμμα όταν θα τελείωναν οι 9 μήνες, η Emily παραδέχτηκε ότι οι προτεραιότητές της έχουν πλέον αλλάξει. 

Μάλιστα, η νέα μητέρα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram για να επισημάνει την πραγματικότητα της μητρότητας και γιατί αρνείται να «γυρίσει πίσω». 

Τράβηξε φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη της, θέλοντας να αμφισβητήσει την πεποίθηση ότι οι γυναίκες πρέπει να χάσουν αμέσως τα κιλά που πήραν κατά την εγκυμοσύνη. 

«Αγαπούσα το σώμα μου πριν μείνω έγκυος, αλλά το αγαπώ πιο πολύ τώρα», έγραψε στο Instagram. «Είμαι περήφανη για το τι έκανε το σώμα μου και συνεχίζει να κάνει με την κόρη μου», συμπλήρωσε η Αυστραλιανή blogger.

«Το να είσαι μητέρα είναι δύσκολο και το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πιέσω τον εαυτό μου να γυρίσει στην προηγούμενη φυσική του κατάσταση», τόνισε η Emily. Αντίθετα, αντιμετωπίζει τη μη ρεαλιστική προσδοκία και θέλει να γιορτάσει το σώμα της, όπως είναι τώρα, σε αυτό το σχήμα και μέγεθος.

«Διαλέγω να επικεντρωθώ στο να είμαι καλά ψυχικά και σωματικά για την κόρη μου», αναφέρει η Skye. Η νέα μητέρα θέλει να ξαναγίνει fit αλλά αυτό απαιτεί χρόνο, επιμονή και συνέπεια. 

Η blogger έχει πλέον 2,3 εκατ. followers που την στηρίζουν για την ειλικρίνειά της και που παρουσιάζει την ωμή πραγματικότητα ενός σώματος που αλλάζει.