Shutterstock
Shutterstock
08|02|2018 14:26
SHARE
ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

Όλα όσα θα σου συμβούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Για εσένα που γελάς με την ιδέα να γιορτάσεις του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά βρίσκεσαι το ίδιο βράδυ σε ένα Funky εστιατόριο με τον καλό σου και λάμπεις από χαρά.

Για εσένα που γνωρίζεις καλά ότι όλα είναι marketing αλλά ενθουσιάζεσαι με την επίθεση αγάπης που σου κάνει μόλις φτάσεις στο σπίτι. Για εσένα που η 14η Φεβρουαρίου είναι μια μέρα όπως οι άλλες, αλλά δεν θα σε χαλάσει καθόλου να μετατραπεί σε μέρα γιορτής. 

Είτε γιορτάζεις αυτή την ημέρα, είτε όχι, είτε γελάς σατανικά με τα λουλούδια που έλαβε η διπλανή σου στο γραφείο και ήρθε σε αμηχανία, είτε θες να ανοίξει να σε καταπιεί η γη γιατί τελικά προορίζονταν για σένα, να ξέρεις ένα πράγμα. Είσαι ο άνθρωπός μας. 

Αν είσαι τόσο cool, όσο εμείς, πάρε ποπ κορν και απόλαυσε όλα όσα πιθανότατα θα δεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Shutterstock
Shutterstock

1. Ένας ανώνυμος θαυμαστής θα σου στείλει λουλούδια, τα οποία θα συνοδεύονται από κάποιο μυστηριώδες μήνυμα. Μην ψήνεσαι. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μπορεί να έχεις απορρίψει πολλάκις στο παρελθόν αλλά έχει τα κότσια (του το αναγνωρίζουμε) να επανέλθει τη σωστή (;) στιγμή.

2. Το άνετο και πανακρίβου εστιατόριο που έχεις κλείσει, χώρισε όλα τα διπλά τραπέζια σε μονά (ώστε να χωράει το καθένα μόλις ένα ζευγάρι) και τα έβαλε τόσο κοντά το ένα δίπλα στο άλλο, που αν αποφασίσεις να πας τουαλέτα, πιθανότατα τα οπίσθιά σου θα πάρουν μια γεύση από τη demi-glace σάλτσα που βρίσκεται στο κυρίως του διπλανού ζευγαριού. 

3. Τα κοινωνικά δίκτυα θα πάρουν φωτιά από το show-off. Εντελώς αυθόρμητες #not φωτογραφίες από μπουκέτα λουλουδιών και πλούσια πιάτα και μπουτίκ χοτέλ, με λεζάντα: Τι έκανα για να το αξίζω και χάσταγκ...#luckygirl!

shutterstock
shutterstock

4. Θα υπάρχει πάντα αυτή η φίλη που θα διαμαρτύρεται και θα φωνάζει ότι «δεν πιστεύω στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μια καταναλωτική φάρσα που εφευρέθηκε από τους εμπόρους», μέχρι να της έρθει μια κάρτα, ή μερικά τριαντάφυλλα για να τη δεις άλλο άνθρωπο, #Αγιοβαλεντινίτσα.  

5. Τα πιάτα των εστιατορίων, σχεδόν όλα θλιβερά, έχουν μέσα φαγητό σε σχήμα καρδιάς.

6. Οι εκδηλώσεις αγάπης από νεαρά ζευγάρια. Φιλιά αγκαλιές βλέμματα... δεν πάτε κάπου αλλού λέω εγώ, εδώ είναι μετρό!

7. Περιοδικά και σάιτ γεμάτα πολύχρωμες ιστορίες , σύννεφα σε σχήμα καρδιάς ζώα που για κάποιο λόγο φιλιούνται...

8. Τα ζευγάρια που πάνε να δουν τις 50 αποχρώσεις του γκρι μαζί! Μαζί (!)...  

9. O πανικόβλητος άντρας που βλέπεις στο ζαχαροπλαστείο γύρω στις 9.30 το βράδυ, να παίρνει τυχαία σοκολάτες, prosecco, αρκουδάκια, cupcakes...

10. Η άλλη φίλη σου, που αποφάσισε να κάνει πάρτι με θέμα «Ποτέ ξανά του Αγίου Βαλεντίνου» και μαζεύτηκε τελικά όλη η παλιοπαρέα καταναλώνοντας δεκάδες μπουκάλια κρασί.

11. Η τρίτη φίλη σου που χώρισε πρόσφατα και ξεσπά σε κλάματα, τρέχοντας προς την τουαλέτα..

12. Το θλιβερό ζευγάρι στο εστιατόριο που κατάφερε να φάει μενού τριών πιάτων ο καθένας και γλυκό χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα.

13. Ξυπνάς χάλια την επόμενη μέρα με hangover από την πολύ σαμπάνια κι ένα αίσθημα αηδίας από το ροζ φαγητό και την σοκολάτα που τσάκισες χθες.  Τουλάχιστον είσαι χαλαρή που όλα τελείωσαν.