Lorals
Lorals
LOVE ORAL ALWAYS

Αυτά τα εσώρουχα φτιάχτηκαν για τις γυναίκες που ντρέπονται να ζητήσουν στοματικό σεξ


Το στοματικό σεξ θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικής εμπειρίας και για τα δύο φύλα. 

Μάλιστα, σε έρευνα του Esquire, από 9.600 γυναίκες που συμμετείχαν, το 35% το θεωρεί απαραίτητο στα προκαταρκτικά ενώ το 10% το προτιμά από το ίδιο το σεξ. Το 90% πάντως των γυναικών απάντησαν ότι τους αρέσει το στοματικό σεξ γενικά.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες δεν αισθάνονται άνετα με το να δεχτούν στοματικό σεξ αν και το θέλουν. Λένε ότι απαιτεί πολύ οικειότητα και νιώθουν νευρικές και ευάλωτες. 

Αυτό θέλει να καταπολεμήσει το Lorals, μια νέα σειρά με γυναικεία εσώρουχα ειδικά σχεδιασμένα για στοματικό σεξ. Προορίζεται για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν στοματικό σεξ αλλά μπορεί να ντρέπονται. 

Η λέξη «Lorals» προέρχεται από το «Love Oral Always». Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 6 Μαρτίου. 

Lorals
Lorals

«Σκέφτηκα αυτή την ιδέα κατά τη διάρκεια ρομαντικών διακοπών», αναφέρει η ιδρύτρια και CEO Melanie Cristol στο Bustle. «Είπα όχι στο στοματικό σεξ ενώ ήθελα να πω ναι. Ήμουν με κάποιον που αγαπώ και εμπιστεύομαι». Η Cristol ανακάλυψε ότι το 80% των γυναικών που λένε όχι, ήθελαν στην πραγματικότητα.

«Σκεφτήκαμε κάποιες ιδέες αλλά δεν ήταν ιδανικές. Ήθελα κάτι που θα με διεγείρει, να μου δίνει κάλυψη εκεί που την χρειάζομαι αλλά διατηρεί την ευχαρίστηση, όμως δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Χρειαζόταν ένα καλά σχεδιασμένο προϊόν που θα βοηθά τις γυναίκες να πουν ναι στο στοματικό σεξ και να νιώθουν σέξυ, όμορφες και με αυτοπεποίθηση». 

Lorals
Lorals

Αυτό τον σκοπό έχει το Lorals, ένα εσώρουχο για το στοματικό σεξ σχεδιασμένο για τις γυναίκες που θέλουν να το κάνουν. Ίσως η ιδέα του στοματικού σεξ μέσω εσωρούχου να μην ακούγεται ελκυστική, καθώς θεωρούμε το ύφασμα εμπόδιο. Ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με το παραδοσιακό εσώρουχο. Είναι μίας χρήσης και το φοράς μόνο για το στοματικό σεξ και των άλλων ερωτικών παιχνιδιών.

Η αίσθηση ήταν η προτεραιότητα. Είναι λεπτό και ελαστικό, ώστε να νιώθεις τα πάντα! Σκοπός, ακόμη, είναι οι γυναίκες να νιώσουν καλά με το σώμα τους και να σταματήσουν να νιώθουν άβολα.

Lorals
Lorals

Τα Lorals, ωστόσο, δεν προστατεύουν από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, είναι κάτι που σκοπεύουν όμως να καταφέρουν στο μέλλον.