Instagram/annavictoria
Instagram/annavictoria
ΑΝΝΑ VICTORIA

Γνωστή fitness blogger δείχνει την κοιλιά της όταν κάθεται και σαρώνει στο Instagram


Μετά από τις φωτογραφίες αυτής της γνωστής fitness blogger, δεν θα ντραπείς ποτέ ξανά για την κοιλιά σου. 

Η εικόνα του σώματος πάντα απασχολούσε τις περισσότερες γυναίκες.

Με πρότυπα ομορφιάς και fashion icons, κυρίως μέσω των social media, να επηρεάζουν την κρίση μας, πολλές γυναίκες νιώθουν άσχημα καθώς δεν μπορούν να αγγίξουν το «τέλειο». 

Μια γυναίκα, ωστόσο, η Anna Victoria, είχε το θάρρος να δείξει πώς είναι να έχεις φυσικές ατέλειες στο σώμα, ενώ η δουλειά της στηρίζεται σε αυτό.

Η γνωστή fitness blogger έχει χτίσει ολόκληρη την καριέρα της γύρω από το σώμα της, αλλά και το πως να παραμείνει κανείς σε φόρμα και καλή φυσική κατάσταση.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες γυμναστικής και την ίδια να ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη δείχνοντας το γυμνασμένο της σώμα.

Με πιστό κοινό στο Instagram, η 29χρονη αποφάσισε να δείξει πώς είναι η κοιλιά της όταν κάθεται και σίγουρα δεν διαφέρει σε τίποτα από τη δικιά σου. 

Ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες, θέλησε να δείξει σε όσους την ακολουθούν στο Instagram ότι οι άνθρωποι, όσο γυμνασμένοι και να είναι, έχουν κανονικά σώματα.

Αυτό σημαίνει πως όταν κάθονται η κοιλιά τους μπορεί να κάνει δίπλες, οι γοφοί τους να φαίνονται πιο χοντροί και να έχουν ραγάδες και κυτταρίτιδα. 

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

Instagram/annavictoria
Instagram/annavictoria