diaryofafitmommyofficial/instagram
diaryofafitmommyofficial/instagram
BODY POSITIVE

Fitness blogger εξαφανίζει την κυτταρίτιδα σε λιγότερο από ένα λεπτό -Το τρικ για τέλεια οπίσθια


Μετά από τη φωτογραφία αυτής της γνωστής fitness blogger, δεν θα ντραπείς ποτέ ξανά για την κυτταρίτιδα σου.

Η εικόνα του σώματος πάντα απασχολούσε τις περισσότερες γυναίκες και ειδικά όταν πλησιάζει το καλοκαίρι πολλές προβληματίζονται για το πώς θα βγουν στην παραλία. 

Με πρότυπα ομορφιάς και fashion icons, κυρίως μέσω των social media, να επηρεάζουν την κρίση μας, πολλές γυναίκες νιώθουν άσχημα με το σώμα τους. 

Μια γυναίκα, ωστόσο, η fitness blogger Sia Cooper, είχε το θάρρος να δείξει πώς είναι να έχεις φυσικές ατέλειες στο σώμα, ενώ η δουλειά της στηρίζεται σε αυτό.

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με μπικίνι στο Instagram μας δείχνει πως είναι πολύ εύκολο να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδά μας και να έχουμε τα τέλεια οπίσθια. 

Σκοπός της είναι να καταλάβουμε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην είναι τέλεια τα σώματά μας και κυρίως ότι οι αψεγάδιαστες φωτογραφίες που βλέπουμε στα social media είναι μη πραγματικές κα ρεαλιστικές.

Δείτε εδώ: 

 

 

 

 

To ίδιο έκανε και σε μια παλιότερη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της δείχνοντας πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η στάση του σώματος σε μια φωτογραφία.

Δείτε εδώ:

Οπως σημειώνει η ίδια υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το κινητό σας τηλέφωνο και να εξαφανίσετε όχι μόνο την κυτταριτιδά σας, αλλά να μικρύνετε τη μέση σας και να εξαφανίσετε ό,τι άλλα σημάδια του σώματός σας που σας κάνουν να μην νιώθετε καλά. 

Γι΄ αυτό λοιπόν μην εντυπωσιάζεστε από τις φωτογραφίες με μπικίνι που βλέπετε κατά καιρούς στo Ιnstagram. Οι περισσότερες έχουν υποστεί επεξεργασία και γι΄ αυτό δείχνουν τέλειες. 

Διαβάστε επίσης: Οι τροφές που δεν σε αφήνουν να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα

Επαγγελματίας μπαλαρίνα δείχνει την κυτταρίτιδα της και στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Η Ασλεϊ Γκράχαμ φωτογραφίζεται ολόγυμνη και υπερήφανη για την κυτταρίτιδά της