Shutterstock
Shutterstock
25|04|2018 16:55
SHARE
HELENVITA BABY

Helenvita Baby: Η ολοκληρωμένη φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας


Γι' αυτούς που αγαπάς περισσότερο, αξίζει να επιλέγεις τα καλύτερα!

Στην ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής περιποίησης Helenvita Baby, φυσικά συστατικά και επιστήμη ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να χαρίσουν στην επιδερμίδα του μωρού σας την απαλότητα και την φροντίδα που της αξίζει. 
Δεν υπάρχει τίποτε πιο γλυκό και πιο τρυφερό από την απαλότητα της επιδερμίδας ενός μωρού. Μαλακό κι ευαίσθητο με εκείνη τη χαρακτηριστική μαγική μυρωδιά που μας χαρίζει ευτυχία. Η βρεφική επιδερμίδα ωστόσο, είναι πολύ πιο ευαίσθητη από αυτή των ενηλίκων και χρειάζεται παραπάνω φροντίδα και αγάπη. Τη λύση έρχεται να δώσει η ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής περιποίησης Helenvita Baby, που έχει ως βάση της εκχύλισμα βαμβακιού και έλαιο μύρτιλου, φυσικά συστατικά πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες που ενυδατώνουν και φροντίζουν σε βάθος την βρεφική επιδερμίδα.

Γνωρίζατε ότι η επιδερμίδα στα μωρά είναι 20 έως 30% πιο λεπτή από αυτή του ενήλικου δέρματος, γεγονός που το καθιστά πιο εύθραυστο σε εξωγενείς παράγοντες; Επίσης, δεδομένου ότι ο φυσικός δερματικός φραγμός αναπτύσσεται από την στιγμή που γεννιέται ένα μωρό μέχρι και τα πρώτα χρόνια της ζωής του, οι ουσίες που προκαλούν ερεθισμούς μπορούν να διαπεράσουν ταχύτερα το δέρμα. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό ότι η ανάγκη προστασίας και φροντίδας της βρεφικής επιδερμίδας είναι μείζονος σημασίας, ειδικά τα πρώτα χρόνια. 

Στην ανάγκη αυτή έρχεται να απαντήσει η σειρά βρεφικής περιποίησης Helevita Baby που ανατρέπει τα δεδομένα στην περιποίηση και φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας με καινοτόμα φυσικά προϊόντα που καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες αυτής της ηλικίας. 

ΟΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ
Με βασικά συστατικά το μύρτιλο και το βαμβάκι η σειρά Helevita Baby αξιοποιεί τα υλικά της φύσης και είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να ικανοποιεί τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας. Οι αγνές πρώτες ύλες, εξασφαλίζουν υψηλή ανεκτικότητα και ασφάλεια με το μικρότερο δυνατόν αριθμό συστατικών. Χωρίς οινόπνευμα και σαπούνι που ξηραίνουν την επιδερμίδα, χωρίς parabens, PEGS, SLES-SLS, χρωστικές ουσίες και αλλεργιογόνα, τα προϊόντα Helevita Baby είναι υποαλλεργικά και ελεγμένα από παιδιάτρους για να σας χαρίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην περιποίηση του παιδιού σας.  
Τα βασικά συστατικά της σειράς δεν είναι άλλα από το εκχύλισμα βαμβακιού και το έλαιο μύρτιλου, φυσικά συστατικά πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες που ενυδατώνουν και φροντίζουν την βρεφική επιδερμίδα. Το εκχύλισμα βαμβακιού είναι το σύμβολο της απαλότητας και της αγνότητας. Πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σάκχαρα καταπραΰνει και φροντίζει απαλά την επιδερμίδα του μωρού σας, ενώ το έλαιο μύρτιλου με υψηλό ποσοστό πολυακόρεστων λιπαρών οξέων περιέχει τη βέλτιστη αναλογία omega-6 και omega-3 και είναι πλούσιο σε καταπραϋντικές φυτοστερόλες και βιταμίνη Ε καθιστώντας το ιδανικό για την αναδόμηση της ευαίσθητης επιδερμίδας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ HELENVITA
Το Helenvita Baby All Over Cleanser είναι ένα εξαιρετικά ήπιο καθαριστικό υγρό που φροντίζει την επιδερμίδα και τα μαλλιά του μωρού σας. Τα φυσικής προέλευσης καθαριστικά συστατικά του δεν ερεθίζουν και σέβονται την επιδερμίδα του μωρού σας, ενώ μειώνουν την εμφάνιση ερεθισμών μετά το μπάνιο. 

Το Helenvita Baby Bath Oil Cleanser με έλαια μύρτιλου, αβοκάντο και καλέντουλας καθαρίζει απαλά και περιποιείται το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Ιδανικό για τον απαλό καθαρισμό του μωρουδιακού δέρματος και χάρη στη καινοτόμα σύνθεσή του με βισαβολόλη και βιταμίνη Ε αυτό το «μαγικό» λαδάκι καθαρισμού ενυδατώνει και απομακρύνει του ρύπους χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. 


Ο εξαιρετικά ήπιος αφρός καθαρισμού Helenvita Baby Body Soft Foam είναι ειδικά σχεδιασμένος για την περιποίηση και τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας του μωρού. Με σεβασμό  στην ευαίσθητη επιδερμίδα, μειώνει την εμφάνιση ξηρότητας και ερεθισμών, ενώ είναι εύκολο στο ξέβγαλμα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα που ευθύνονται για την επίμονη ξηροδερμία.


Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών για όλους μας, πόσω μάλλον για τα χεράκια των μικρών μας. Το Helenvita Baby Hands Cleansing Gel είναι ένα απαλό τζελ για τον καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών. Τα φυσικής προέλευσης καθαριστικά συστατικά σέβονται την επιδερμίδα και μειώνουν την εμφάνιση ξηρότητας που εμφανίζεται από τις συχνές πλύσεις των χεριών. 

Με το απαλό γαλάκτωμα σώματος Helenvita Baby Body Milk και χάρη στα πολύτιμα συστατικά του η βρεφική επιδερμίδα παραμένει απαλή και ενυδατωμένη και απαλλαγμένη από τις φλογώσεις που δημιουργούνται στο ευαίσθητο δέρμα. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι μετά από μόλις 24 ώρες χρήσης της κρέμας παρατηρήθηκε αύξηση κατά 40% στην ενυδάτωση της βρεφικής επιδερμίδας ενώ μετά από 30 ημέρες χρήσης τα επίπεδα ήταν υψηλότερα κατά 23% από τα μέσα επίπεδα ενυδάτωσης πριν την εφαρμογή της κρέμας υποδηλώνοντας την καλύτερη λειτουργία του δερματικού φραγμού της βρεφικής επιδερμίδας (Πηγή: Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών)

Το λεπτόρρευστο γαλάκτωμα Helenvita Baby Liquid Talk περιέχει 1/3 φυσική πούδρα από καλαμπόκι που απορροφάται αμέσως αφήνοντας την επιδερμίδα του μωρού σας απαλή και απόλυτα προστατευμένη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πούδρα απορροφά την επιφανειακή υγρασία που δημιουργείται μέσα στη πάνα και στις πτυχώσεις της επιδερμίδας. Χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της, απλώνεται πολύ εύκολα κι απορροφάται αμέσως αφήνοντας μια μεταξένια αίσθηση. 


Η καθημερινή προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα είναι πολύ βασική για την σωστή προστασία της βρεφικής επιδερμίδας. Η κρέμα Helenvita Baby Nappy Rash Cream με έλαιο μύρτιλου και αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,  περιέχει άνω του 50% πολυακόρεστα λιπαρά και είναι πλούσια σε καταπραϋντικές φυτοστερόλες ενώ ταυτόχρονα η βιταμίνη Ε που περιέχει την καθιστά ιδανική για την αναδόμηση του δέρματος. Χάρη στο έλαιο χαμομηλιού με αποδεδειγμένες αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες, η επιδερμίδα διατηρείται απαλή χωρίς ερεθισμούς και μολύνσεις.


Το Helenvita Baby Cradle Cap Oil είναι ιδανικό για την περιποίηση της νινίδας. Όταν έρθει σε επαφή με το νερό μετατρέπεται σε απαλό γαλάκτωμα που ξεβγάζεται εύκολα απομακρύνοντας απαλά τη νινίδα από το τριχωτό του κεφαλιού του μωρού. 

Η μοναδική περιποίηση Helenvita baby ολοκληρώνεται με το Helenvita Baby First Teeth Relief Gel, την ανακουφιστική γέλη δοντιών και ούλων με εκχύλισμα χαμομηλιού, γλυκόριζας και ξυλιτόλης. Με απόλυτα ασφαλή συστατικά, προσφέρει άμεση ανακούφιση στα ούλα από ενοχλήσεις που σχετίζονται με την εμφάνιση των πρώτων δοντιών. Το εκχύλισμα μέντας δροσίζει και ανακουφίζει τους πόνους των μικρών μας ενώ η ξυλιτόλη μαλακώνει και προστατεύει τα καταπονημένα ούλα.

Η μοναδική σειρά Helenvita Baby είναι εδώ και απαντάει σε κάθε ανάγκη του μικρού σας. Τα φυσικά καινοτόμα συστατικά της σειράς χαρίζουν στην ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα εξαιρετική φροντίδα και απαλότητα, ενώ οι μοναδικές συσκευασίες των προϊόντων θα ξετρελάνουν κι εσάς και φυσικά και τα μικρά σας!

Τα προϊόντα Helenvita διατίθενται από την ελληνική φαρμακευτική εταιρία PHARMEX, με εξειδίκευση στο χώρο των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.