Shutterstock
Shutterstock
CELLULITE-FREE

Η μεταλλική συσκευή που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα, κοστίζει 40 ευρώ και έχει γίνει ανάρπαστη


Η κυτταρίτιδα είναι ο εφιάλτης όλων των γυναικών.

Βέβαια, καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια! Οι περισσότερες γυναίκες έχουν τον «φλοιό πορτοκαλιού» στο σώμα τους καθώς μπορεί να πάρουν ή να χάσουν κιλά απότομα.

Υπάρχουν όμως τρόποι αντιμετώπισης αυτού του κυρίως αισθητικού προβλήματος που μας χαλάει την εικόνα. 

Ειδικά τώρα, ενόψει, καλοκαιριού, ψάχνουμε όλες τρόπους να αντιμετωπίσουμε και – γιατί όχι; - να εξαφανίσουμε την ενοχλητική κυτταρίτιδα.

Έχουμε δοκιμάσει κρέμες, serum, σαπούνια μασάζ και πολλά άλλα, χωρίς όμως μεγάλο αποτέλεσμα.

Φυσικά, υπάρχει και ο επίπονος τρόπος με βελόνες και τη λιποαναρρόφηση. Δραστικό μέσο αλλά υπάρχουν αναφορές ότι δεν είχε αποτέλεσμα ή ότι έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Shutterstock
Shutterstock

Ψάχνοντας για κάτι διαφορετικό, βρήκαμε μια πρόταση της Lisa Armstrong, επικεφαλής του τμήματος μόδας της Telegraph. Η ίδια δοκίμασε μια μικρή μεταλλική συσκευή, από την Katie Brindle, μια Κινέζα επαγγελματία της υγείας.

Το μηχάνημα αυτό ονομάζεται Hayo’u Body Restorer, είναι μεταλλικό, με σχήμα πλήκτρου που κοστίζει μόλις 40 ευρώ.

Το εργαλείο-θαύμα του «πατήστε και χτυπήστε» προκαλεί την κυκλοφορία και την λεμφική αποστράγγιση. Βοηθά και στον καθαρισμό των κηλίδων.

Hayo’u Body Restorer
Hayo’u Body Restorer

Ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να μειώσει τις φλεγμονές, που είναι η πηγή πολλών ασθενειών, σύμφωνα με το παραδοσιακό κινέζικο σκεπτικό. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάνω από τα ρούχα ή κατευθείαν στο δέρμα, με λίγα έλαια. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Πιέζεις και κάνεις μασάζ έως 8 φορές στα σημεία κλειδιά, όπου απελευθερώνει μια ορμόνη. Καθαρίζει αυτές τις περιοχές και αναπνέεις καλύτερα.

Η διαδικασία παίρνει ένα λεπτό και είναι καλύτερο να το κάνεις πριν τον ύπνο για να σε βοηθήσει να κοιμηθείς. Η Katie Brindle αναφέρει ότι εξαφάνισε την κυτταρίτιδα της μέσα σε έναν χρόνο ενώ η Lisa Armstrong έχει δει σημαντική βελτίωση μέσα σε λίγες εβδομάδες χρήσης.