Instagram/becklomas
Instagram/becklomas
INSTA-LIFE

Αυτή η φωτογραφία μιας influencer αποδεικνύει ότι το τέλειο σώμα με το ψηλόμεσο κολάν είναι ένα ψέμα


Ο κόσμος του Instagram φαίνεται ιδανικός, όμορφος, όπου όλες οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες έχουν τις ιδανικές αναλογίες και ζουν μια υπέροχη και πλούσια ζωή.

Επίσης ξέρουμε ότι ο κόσμος του Instagram είναι ένα ψέμα και δεν υπάρχει. Τουλάχιστον έτσι όπως τον βλέπουμε. 

Τα φίλτρα και όλα τα εργαλεία που μας δίνουν τα social media, μπορεί να κάνουν τις φωτογραφίες μας πιο εντυπωσιακές και να μαζεύουν άπειρα likes αλλά πολλές φορές αυτά που θέλουμε να μοιραστούμε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Αυτό θέλησε να αποδείξει η 23χρονη Αυστραλιανή influencer Beck Jackson ανεβάζοντας κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η influencer θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς φίλους της ότι τα ψηλόμεσα αθλητικά κολάν στα social media που δείχνουν τα γυναικεία σώματα πιο αδύνατα είναι ένα ψέμα.

Instagram/becklomas
Instagram/becklomas

Πώς το κατάφερε αυτό; Μοιράστηκε δύο φωτογραφίες, όπου στη μία φοράει το κολάν της ψηλά στη μέση ενώ στη δεύτερη φοράει ένα άλλο πιο χαμηλό.

Έτσι, αποδεικνύει πόσο διαφορετικός μπορεί να δείχνει ένας άνθρωπος ανάλογα με το διαφορετικό είδος κολάν που διαλέγει να φορέσει. 

«Muffin tops, love handles, κυτταρίτιδα, παχάκια, όλα είναι φυσικά κομμάτια της ζωής. Δεν σημαίνει ότι είσαι μη υγιής ή μη ελκυστικός. Δεν έχουν σημασία αν φοράς ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα», γράφει η ίδια κάτω από τη φωτογραφία.

Instagram/becklomas
Instagram/becklomas

Οι διαφορετικές γωνίες που τραβάς μια φωτογραφία, ο φωτισμός, τα φίλτρα και η κάθε επεξεργασία δίνει και διαφορετικό αποτέλεσμα.

Με λίγα λόγια, το Instagram και όλα τα social media μπορεί να μας εξαπατούν στο πώς δείχνουν τη ζωή μας ή εμάς τους ίδιους.

Η τέλεια ζωή δεν υπάρχει! Ίσως μόνο η τέλεια φωτογραφία.